Bănuiesc că ești fată. Caz în care răspunsul este da, deocamdată vaginul tău încă nu e obișnuit să fie penetrat. Pe de altă parte, cea mai plăcută masturbare pentru fete este prin atingerea, mângâierea clitorisului, nu prin penetrate.
Spor la „digitaizare" și nu uita să speli bine mâinile!
Nu te speria. Asa este, strâmtă, la orice fetita de vârsta ta. Nu te mai masturba. Prin masturbare cu degetele sau un obiect oarecare, te poți infecta și sa ai probleme cu aceasta infecție toată viata.
Esti foarte mica, nici macar organismul nu s-a dezvoltat total. dupa 18 poti face asta, ai timp destul. doar ca exemplu, cutia craniana creste pana la varsta de 25 de ani
Masturbarea la fete se face la exterior, pentru ca organul placerii este clitorisul. Sigur, se simte o placere mai mica si prin penetrare, dar gandeste-te bine: vrei sa fi deflorata de degetele tale, sau de un baiat pe care o sa il iubesti, sau macar o sa il placi mult? Nu o sa te creada nimeni ca esti virgina, daca vaginul tau va fi ca al unei femei maritate de mult.
Da, este normal. Vaginul este un organ muscular elastic, dar dacă nu a fost intins sau relaxat prin activitate sexuala sau masturbare regulata, poate parea mai stramt.
Dar cum s-a spus mai jos, nu este adevarat ca nu simti placere prin penetrare la masturbare. Fiecare persoana e diferita. Unele au nevoie de mai multa stimulare in exterior, altele in interior.
Iti poti cumpara un mini vibrator pentru clit, si in acelasi timp te joci cu degetele. Placere la maxim.
Am dat doar exemplu de cat dureaza dezvoltarea unui om. am dat exemplul cutiei craniene pentru ca de ala stiu sigur ca pana aproape de 25 de ani se dezvolta. nu stiu de aparatul reproducator feminin la ce varsta ajunge dezvoltarea maxima dar am inteles ca pe la 15-16 ani se atinge maturitaea teoretica
Volumul cutiei craniene i-ar fi util sa nu faca asa ceva: https://www.tpu.ro/......t-virgina/