Mda am trecut si eu prin perioada aia . Dupa parerea mea ar trebui sa vorbesti cu el si s-ai spui ce simti.Stiu ca esti timida, dar eu zic ca merita sa risti decat sa satai si sa regreti ca nu ai facut nimic la momentul potrivit.Sa stii ca majoritatea baietilor nu le place atunci cand o fata nu ii spune ce gandeste si se fereste sa-si deschida inima. Dar, tine minte sa nu-ti deschizi inima in fata oricui pentru ca sunt multe persoane rau intentionate sau inconstiente, care te pot rani, si asta o stiu foarte bine din propria experienta.Eu zic sa incerci sa te apropi de el si sa incercati sa faceti mai multe lucruri impreuna, amn2 sau cu gasca, dar de preferabil in 2. Nu trebuie sa astepti totul de la el, mai ales daca e mai timid, si sa ai grija sa nu existe lipsa de comunicare intre voi. Ininte sa fiti iubiti, trebuie sa fiti prieteni. Sper ca te-am ajutat, succes cu mister . Funda
Daca nu poti sa eu zici presonal trimitei un mesaj suna-l sau pe mess dar eu zic ca personal e cel mai bine
Uite,cel mai bine este sa.i marturisesti dar intr-un loc romantic,si sa fiti doar voi doi,eu nu cred in relatiile de pe mess,sau printr-un mesaj,asa e cel mai frumos sa fiti fata in fata, sa i vezi reactia, si poate chiar o sa va sarutati :* Baftaa!
Trebuie sa ii spui ce simti! eu nu am facut asta iar cel care ma placea nu a inteles ca il plac chiar foarte mult si s-a intamplat ceva nu tocmai placut. o alta fata l-a intrebat daca ar vrea sa stea cu ea si a spus DA doar pentu ca stia ca nu il plac.am fost foarte trista dar prietena mea cea mai buna si prietenul lui cel mai bun neau pus fata in fata si ne-am impacat.sa despatit de ea iar acum suntem impreuna, foarte fericiti.nu trebuie sa ascunzi acest lucru pentru ca pana la urma dragostea va iesi la iveala.mult noroc!:*:*te rog sa imi spui daca merge
Auci...13 ani? Stii tu cu ce se mananca "asta"? Eu la 13 ani eram bota de carte, nu imi statea gandu la baieti. Mai ai de copilarit, lasa baietii. Nu ti-o zic cu gand rau...realizeaza-te ca individ in societatea apoi draganeala! pa pa
Maibel întreabă:
George0197 întreabă: