| AnNéVidoff a întrebat:

Buna TPU...
Am 14 ani aproape... iubesc o fata cu care sunt intr-o relatie...sapt asta am fost la mare...am facut tot posibilul sa vorbim si am vorbit...cate o ora doua pe zi...asta seara am ajuns...
Vorbesc eu cu ea de ieri seara si ii spun sa imi spuna ce parere are despre mine...o intreb asa in gluma...am mai intrebat-o...se comporta normal...aseara nu mi-a zis si toata ziua azi a schimbat subiectul...si m-a lasat masca:
"Tu iubito ce parere ai despre mine?
Conteaza?"
:'(... discutia continua pe alte subiecte...de la o vreme nu mai stiu ce sa fac...ba e rece ba e calda...cand e rece ii pare rau dupa ca a fost asa si e calda...nu mai stiu...si am multe retineri fata de ea...am fost in Grecia...i-am luat un cadou evident...ei ii e greu sa faca in de asa fel sa ne vedem...nu pot sa ii dau codoul este hat timp...am retineri acum fata de ea...cand ne-am vazut ultima data a evitat sa ma sarute...primul sarut ar fi fost...ea spune ca nu vrea sa ajungem sa ne sarutam dintr-un amarat de adevar si provocare...si apoi seara cand am tinut-o in brate se comporta ciudat...ii spuneam te iubesc iar ea imi spunea:"Stiu laughing))"...ii place sa ma enerveze cu asta uneori...
Ce sa ii spun? Am retineri...si daca i le spun apoi crede ca a facut ceva si se supara...ii spun ca e rece si ca o iubesc si ea spune:"Ok...vb dupa"...nu iubitule nu nimic...ma doare :'(...ce sa fac cu ea? O iubesc si nu stiu ce sa mai fac...ma doare sa fie rece...si imi arata ce fustite sa poarte la scoala...eu gelos de fel le dau foc la casa la toti rolling on the floor)))))))...ma doare cand imi face asta...o iubesc...ne certam si ne impacam...acum oare ce are?
P.S.:Nu i-a venit ca stiu pe cat ii vine nu are legatura...si nu ii e nici rau...
FUNDA :'(!

+VOT
Dati-va cu parerea despre situatie...incurajari orice! Mi-au dat si lacrimile :'(

Răspuns Câştigător
| Madilyn a răspuns:

Stii? Uneori o relatie ca cea a voastra e considerata cea mai frumoasa pentru ca e plina de suisuri si coborasuri, de momente atat placute cat si neplacute si cum ar zice unii: nimic nu e mai dulce decat impacarea dupa o cearta zdravana.

Dar din ce ai povestit tu, ea tinde sa exagereze putin...sau poate pur si simplu asa crede ea ca merge o relatie, dar sfatul meu este sa lasi timiditatea deoparte si sa-i spui ceea ce te deranjeaza. Arata-ti sentimentele, ca ea sa poata capata incredere in tine...fa-o sa simta la randul ei ca ai incredere in ea. Spune-i ca vreo o relatie frumoasa si ca puteti construi asta impreuna. Sa stii ca o discutie de genul asta poate rezolva problema care exista intre voi.

Daca tu ai 14, banuiesc ca ea e mai mica si nu prea are experienta. Fa-o sa invete de la tine sau invatati amandoi din propria relatie. Vorbiti deschis unul cu altul si toate lucrurile nu vor merge decat in bine.

Bafta multa! Sa va iubiti! :-x

4 răspunsuri:
| gingergirl1 a răspuns:

Pai...eu una cred ca nu te mai place, cel putin asa faceam si eu cand voiam sa ii dau papucii unui tip laughing) Ok, nu cred ca te fac sa te simti ma bine laughing Dar ma rog, cel mai bine e sa discuti cu ea serios pe tema astawinking

| OMFGConrad a răspuns:

După ce am citit relatarea ta, mi-am pus o singură întrebare, câţi ani are fata?

Răspuns utilizator avertizat
| AnNéVidoff explică:

Tot 14 :'(...acum si mai rau:
" Da ...mergea si un te iubesc...dar asta e...nu.i nimiclaughing)"

Ea oare nu isi da seama ce imi spune? Ca imi frange inima? :'(((((((((((