| Elenamariaioana a întrebat:

Bună TPU, Am 14 ani, nu am avut conctat sexual și menstruația mi-a venit de aproape 2 ani și acum mi-a întârziat 2 luni.Din ce cauza nu pot sa îmi mai trag burta aproape deloc și se modifica, ba e plata, ba se umfla? De obicei este umflata, când alerg îmi vine amețeli, îmi piuie urechile și îmi vine sa stau neapărat jos, ma cam arde stomacul și acum o luna am avut secretie cu sange și peste 3 zile mi-au curs niște picături de sânge timp de 3 zile și curgeau una pe zi.S-a mai întâmplat cuiva? Sunt foarte palida. Dimineața când ma trezesc am fata foarte umflată.Ce ar putea fi?

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la doctor la ginecolog, vorbeste cu mama ta sa mearga cu tine si spune-i medicului ca ai piure in urechilaughing

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Buna.Mergi la medic. Daca menstruatia nu ti-a venit 2 luni se mai intampla si nu e neaparat motiv de ingrijorare, insa daca vorbim de 3 luni atunci mergi urgent la medic.Considerand ce descrii, ar trebui sa mergi chiar de pe acum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu putem sa știm ce ai. Spune-i mamei și mama să te ducă cât mai repede la medic.

| Alex2o223 a răspuns:

Mergi la un ginecolog.