| Razvanel231 a întrebat:

Buna TPU` am 14 ani si as vrea sa imi incep viata sexuala cu o fata, dar imi este putin teama pentru ca va crede ca am penisul prea mic, din cate am auzit am inteles ca tuturor lii se pare penisul propriu mai mic, penisul meu are 15, 7 credeti ca ma fac de rusine?

Răspuns Câştigător
| PussicatDolls a răspuns:

Sal,Razvanele,nu conteaza cantitatea, conteaza calitatea.Degeaba o ai de 30 de cm daca habar n`ai s`o folosesti.Fi curajos si sigur pe tine.Gandind negativ, atragii negativul.Asa ca fi optimist.Crede`ma,daca vei fi relaxat, totul se va intampla ca la carte.Si 15, 7...hmm,e o marime destul de buna si ti-am spus,conteaza cum lucrezi.
Deci, eu iti urez bafta!batting eyelashes
App, sa`mi trimiti un msj si sa`mi spui cum a fost.
Numai bine!big grinbig grin

9 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Razvanel,de ce-ti faci tu astfel de probleme, tocmai acum, cand esti in clasa a 7-a sau a 8-a? Ar trebui sa te gandesti la scoala si nu la regulat.ca de asta o sa ai tot timpul, mama! Banuiesc ca fata are 13 ani sau 14, sau ma insel? Crezi ca vei sti mai multa matematica sau romana daca-ti racoresti oualele?

| Papusik a răspuns:

Ti-ai masurat si mm?
Nu ca ar fi problema mea.
Nu conteaza chiar asa cum marimea, Conteaza sa stii sa o folosesti cum trebuie.
happy

| ionika17 a răspuns:

Nu, stai linistit, daca sti sa il folosesti e numai binehappySucces

| pitikaaa a răspuns:

E foarte buna marimea, unii chiar mai mari decat tine o au mult mai mica asa ca nu te ingrijorawinking Conteaza sa stii cum sa o folosesti si conteaza sa o iubesti pe fata respectivawinking Daca nu uiti trimite-mi te rog un mesaj sa-mi spui cum a fostwinking
Succes!

| Raull a răspuns:

Nu, nu cred orisicum ca la 14 ani o ai de 15, 7, si daca fata aceea de la 14-15 ani sau cat are [Doamne fereste sa fie si mai mica], doreste ceva mai mare, stii si tu cam ce o sa iasa din ea happy

| mada_4477 a răspuns:

Eu cred ca ink esti prea mic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 22 si o am de 13laughing nu prea ma mandresc...nu am patit pana acum sa nu satisfac vreo fata si crede-ma am avut cateva! si mai mici si mai in varsta, conteaza sa o incalzesti bine si restul e ok!

| Razvanel231 explică:

Multumesc pentru raspunsuri, o sa incerc sa nu ma fac de ras blushing multumesc foarte mult :*

| DejaVu_6949 a răspuns:

RazVanele. din punctu meu de vedere nu conteaza marimea. conteaza cum lucrezi cu instrumentu tongue. te asigur eu ca o sa fie bine tongue ai incredere in tine. si nu mai fi asa rusinos ca, cu rusinea no sa faci nimic tongue. asa ca Spor'La'Treaba si Baga tarE laughing succesc astept un com sa imi zici cum a fost :*