Depinde cum se numeste agentia, unele sunt serioase altele sunt agentii fantoma, deci ai grija pe unde umbli:*
Si eu am patit asemanator, doar ca era agentie de modeling. Pe loc nu-ti spune ca trebuie sa dai bani, dar cand te suna ei sau te duce la sediul lor atunci iti zice. La mine a fost faza ca trebuia sa ma duc cu unul din parinti, dar ca sa ma inscriu trebuia sa dau bani. Si era o suma destul de mare. Eu zic sa nu te duci pentru ca agentiile astea vor sa scoata bani. Sper ca te-am ajutat.
Nu cred ca este o agentie serioasa. Eu am patit.o si am fost foarte dezamagita. Oricum m.am uitat pe site nu au nicio poza nimic, doar niste simple vorbe spuse in vant . Eu zic sa renunti cat nu pierzi niste bani
Pai am si eu o prietena care la fel a fost abordata pe drum...
Si pe ea a sunat-o si merge si acum:d
Dar vezi ca mai trebuie sa mai dai inca 8 milioane (vechi)
Lol e doar o pacaleala.Am patit exact acelasi lucru cand eram la mare acum 2 ani.Mia facut cateva poze tata a dat banii si neam prins pana la urma ca a fost pacaleala...Si la mare anul urmator tot asa si tata a zis nu mersi mai mi-am luat teapa odatasi ala da? lol...deci pacaleala daca e firma serioasa nu cere bani si iti ia nr de telefon detalii etc.
Site-ul merge,doar ca a scris ea paranteza la sfarsit.
Daca nu apar, fa reclamatie la OPC sau ceva. Daca apar, imi trimiti si mie un mesaj pe privat cu linkul sa te vad.
E o mare excrocherie eu am patit`o cand aveam 9 ani. si nu am dat 50 de lei am dat 400 de lei. pentru un *** de album.