Mai mai mai, Pis Dutsza! Pai tu nu stiai ca prezervativul nu trebuie sa il lasi inauntru dupa aia? Trebuie sa-l halesti!
Si de ieri fac pariu ca o sa ti-o tot tragi incontinuare, mai ales la ce nick ai ))
Hei nu-i asculta pe ceilalti care isi bat joc de tine daca nu s-a spart nu ai nimic ar fi fost indicat sa il unplecati cu apa sau sal verificati eu totusi as zice pentru orice eventualitate sa iei o pastila P.S. te invidiez ca la 14 ani ai inceput bravo bafat in continuare
daca ai facut-o cu prezervativ nu o sa ramai insarcinata.
data viitoare cand faci ceva gandeste de 10 ori si dupa actioneaza, orice facem are repercursiuni asupra noastra fiind bune sau rele.
Numai bine!
P.S:am fost serios cu tine crezand ca nu ai chef de "caterinca", daca e asa imi pare rau...
Da ai ramas gravida, o sa ai tripleti.Du-tee ma fato la scoala, invata lb romana sa vorbesti coerent si cum trebuie! MI-e scarba de astfel de fete.
Tu fetito asa vorbesti despre persoana ta?, ca "ti-ai tras-o", vad ca ai parere misto despre tine du-te dracu fa-ti un test daca vrei sa afli daca vei fi mamica sau nu si altadata nu "ti-o mai trage " ci fa dragoste ca e mai pasional. cu sentimente si e mai decent!
Apropo unde ti-ai traso? in tufisu din parc?
Ba daaaa o sa ramaaai:O:O:O:O:O:O:Ovaaai saraca de tine ti-ai luat macelul :-