| AdissAdelina a întrebat:

Buna Tpu.Am 15 ani si azi am facut sex pentru prima oara si dup ace am terminat a inceput i durere de burta ingrozitoare..De ce? Si ce pot face ca sa scap de ea? Funda pentru cine ma ajuta.happy

Răspuns Câştigător
| alex13king a răspuns:

Asa se intampla mereu prima data.Nu te teme o sa dispara peste noapte, daca nu trebuie sa iei de la farmacie codamin sau ceva de genul! Cum am zis o sa-ti treaca, nu te speria. (funda?)

11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

I a o pastila de ibuprofen si bea un ceai de musetel sau menta si iti trece[te doare pentru ca e normal sa se intampla asa la primul contact sexual]

| Azµre a răspuns:

Ai 15 ani, ce explicații vrei mai mult de atât?

| crack123 a răspuns (pentru Azµre):

Las-o mai, a asteptat deja prea mult, peste 3 ani sa ma cauti fata laughing

| Azµre a răspuns (pentru crack123):

O să vină mâine poimâine cu întrebarea : Am rămas însărcinată?

| crack123 a răspuns (pentru Azµre):

Si unde e problema, avem nevoie de cresterea natalitatii, atata timp cat pastreaza sarcina are tot suportul meu, virtual...

| Azµre a răspuns (pentru crack123):

Vezi să nu facă așa laughing

| Dragutza_Paloma_Bianka_1998 a răspuns:

Este normal de obicei asa se intampla dar mie nu mi s-a intamplat yes de asta chiar ma bucur am auzit ca sunt tare naspa ma rog bea ceai si stai inpat si nu cumva sa o lasi pe mami si tati sa te duca la ginecolog

| CominxIonut a răspuns:

Cheama-l pe pritenetu tau sa te tina de mana pana iti trece... si poate mai iese de o durerehappy

| PrESeUS a răspuns (pentru crack123):

rolling on the floor

| Șhoghetăn a răspuns (pentru CominxIonut):

Mai esti rau laughing lasa fata in pace asta e daca ei ii place viata ce ai cu ea?waiting laughing E treaba ei nu e fita, sorta, verisoara sau vreo'n neam de al tau laughing

| cristif a răspuns:

Felicitari, o sa ai un copil!