| mosomoso a întrebat:

am 16 an si imi place de o fata care este in clasa cu mine. (suntem casa a10a, eu am venit in clasa asta in casa a9a in al doilea semestru).si m-am hotarat sa ii zic ca m-am indragostit de ea..., si nu a avut nici-o o reactie dor a zis ca nu poate sa fim impreuna sau sa ne ccunoastem ma bine pentru ca nu simte nimic pentru mine. si intr-o seara am zisi s ii dau un trandafir. si am sunat-o sa iasa afara sa i dau ( in weekend, nu eram in timpul scolii) si nu a vrut sa coboare, si i l-am lasat la scara unde l-a gasit a 2 a zi si de 2 saptamani nu am mai vorbit deoc cu ea adica inainte vorbeam asa la scoala ca si coegi, adica mi-a zis ceva de genul ca sunt obsedat. ce credeti ca a mai trebui sa fac ca sa ii demonstrez ca o iubesc? funda!

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Fata a fost corecta cu tine iar tu ai fost mitocan.

| adriang95 a răspuns:

Să o lași în pace o perioadă, să nu o bagi în seamă, să joci în psihologie inversă, dar dacă fata e deșteaptă, îmi pare rău, dar pentru tine e o cauză pierdută...
Îi mai poți da o lună în care nu vei face decât să o saluți politicos, în care vei fi rece față de ea, iar dacă ea nici măcar nu te întreabă de ce te comporți așa cu ea, Schimbă iazul și momeala... Baftă!

| ĐϋffγtAh a răspuns:

Fa'o geloasa. arata-i ca poti trai si fara ea. si poate o sa se simta putin geloasawinking (unor fee le place ca mereu sa aiba cativa baieti care le plac)

Răspuns utilizator avertizat