| crystynyca960 a întrebat:

am 16 ani si acum 1 luna eu si iubitul meu ne-am despartit el are 22 de ani. A fost o despartire cu amenintari cu certuri in fine. Dar nu inteleg un singur lucru de ce cand ma vede pe strada, la discoteca se uita dupa mine mereu de ce? Eu simt ca nici el nu m-a uitata si candva a tinut la mine. Vreau sa va mai intreb cu as putea sa-l uit desi din pacat il iubesc mult a fost primul barbat din viata mea. Am fost impreuna aproape 1 an.

9 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Aveam impresia ca daca iti ocupi timpul dupa o despartire asta e solutia sa te refaci. Nu prea e asa. Depinde de intensitatea sentimentelor tale. Crede-ma, eu am incercat absolut orice in privinta asta si n-a mers. Lasa timpul sa treaca. El nu vindeca cu adevarat, dar iti mai alina durerea si iti ia din dezamagire. La un moment dat va fi mai bine

| wolder a răspuns:

Din pacate relatii sunt, apoi se destrama, ramanem cu amintirea ca a fost candva frumos. Trebuie sa acceptam ca relatiile se termina, sa trecem mai departe cu capul sus, sa ne vedem de viata noastra. Niciodata nu-l vei uita de tot si nici nu trebuie sa il uiti de tot, trebuie doar sa nu suferi dupa el.
Greu de facut, o simt pe propria piele in acest moment, dar trebuie sa fim puternice si sa trecem peste

| mariuseu12 a răspuns:

Ce se intampla cu lumea asta? straight face is 6 ani intre voi... cand el intra la scoala tu te dadeai de.a dura in nisip straight face pe bune lasati.o mai moale cu relatiile astea interseculare laughing //scuze da nu m.am putut abtine trebuia sa zic...aa pe viitor cauta si fa.ti iubiti mai apropiati de tine ca varstawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Încă mai are sentimente pentru tine posibil.
Încearcă să treci peste trecut, lasă trecutul în urmă, găseşte altul, nu s-a sfârşit lumea lângă el.
Te pup!

| wolder a răspuns (pentru mariuseu12):

Varsta nu e atat de importanta daca sunt sentimente adevarate si daca cei doi se pot intelege.

| mariuseu12 a răspuns (pentru wolder):

Ai dreptate dar totusi in perioada 14-18 ani zic eu...dar pana la 22 de ani e cale lunga straight face ....acum fiecare cu parerea lui eu mi.am spus.o pe a mea si nu zic de acum ca toate celelalte pareri nu sunt adevarate thinking fiecare cum crede ca e bine happy

| DeeaMunteanu a răspuns:

Am fost si eu intr-o asa situatie. Am fost intr-o relatie cu fostul meu un an si o luna, a fost primul meu barbat. Dupa despartire tot observam ca ma priveste pe ascuns. Este ceva normal, nu poti uita persoana cu care ai fost intr-o relatie un timp indelungat. Si nu incerca sa te fortezi sa-l uiti, nu vei reusi. Timpul vindeca totul. Fate ocupata. Pe mine prietenele m-au ajutat foarte mult, m-au sustinut, nu ma lasau sa intru in depresie. In fiecare zi ma faceau sa zambesc. Petrece timpul cu prietenii tai, iar intr-o dimineata te vei trezi si vei observa ca cand te gandesti la el nu te mai intristezi.
Bafta

| Adelinesmile a răspuns (pentru mariuseu12):

Lol. Intre unchiu`miu simatusa`mea este diferenta de 14 ani. Care e problema cu varsta? Lasa oamenii sa se iubeasca.

| Azµre a răspuns:

Ești mică pentru el, așa că nu văd mare pierdere...