Nu a vrut o relatie cu tine, a vrut sa se foloseasca de faptul ca esti vulnerabila si atat. Baietii de peste 21-22 de ani nu se uita la fetele de 15-16 ani indiferent cum arata acestea. Nu cand se gandesc la o relatie. Poate se plictisea si a zis sa incerce o aventura.
Chiar a tinut la mine sau poate mai tine nu este genul de baiat care sa aiba o aventura, eu cu el am fost 6 luni cu mine a avut o relatie serioasa. Ne-au spus si prietenii nostri ca se vedea ca ne iubim. Apropo varsta nu conteaza
Se mai uita dupa tine pentru ca inca mai tine la tine si inca te mai doreste inapoi. Daca ai stat cu el 6 luni inseamna ca el tine foarte mult la tine si te vrea inapoi.
Buna! Nu stiu exact care a fost motivul pentru care v-ati despartit, insa ori si-a gasit pe alta, ori si-a atins scopul, ori nu si-a pututatinge scopul si a renuntat.
Eu am stat cu un baiat 1 an de zile, ne iubeam, insa dintr-o data s-a rupt ceva intre noi, am incercat sa ne impacam sa ne mai dam o sansa insa nu a mai mers. Intr-un final el si-a gasit pe alta, s-a indragostit de ea, cu toate ca alaturi de mine avea parte de intelegere si de multa iubire.
Sunt de acord cu ceea ce ai scris mai sus, dar de asemenea sunt si de parere ca, varsta conteaza.