| crystynyca960 a întrebat:

am 16 ani si acum o saptamana iubitul s-a despartit de mine el are 22 de ani as vrea sa imi spuneti dc si acum cand ma vede la discoteca si pe strada se mai uita dupa mine insistent?

8 răspunsuri:
| Pufunea a răspuns:

Dar care a fost motivul...dc vatzi despartzit?

| DNSK a răspuns:

Nu stiu pentru ce s-a combinat cu tine! esti mica pentru el

| AlinChiriac a răspuns:

Nu a vrut o relatie cu tine, a vrut sa se foloseasca de faptul ca esti vulnerabila si atat. Baietii de peste 21-22 de ani nu se uita la fetele de 15-16 ani indiferent cum arata acestea. Nu cand se gandesc la o relatie. Poate se plictisea si a zis sa incerce o aventura.

| mona a răspuns:

Te mai place sau se uita sa vada daca te uiti si tu dupa el

| crystynyca960 explică (pentru AlinChiriac):

Chiar a tinut la mine sau poate mai tine nu este genul de baiat care sa aiba o aventura, eu cu el am fost 6 luni cu mine a avut o relatie serioasa. Ne-au spus si prietenii nostri ca se vedea ca ne iubim. Apropo varsta nu conteaza

| GabytzGabytzu a răspuns:

Se mai uita dupa tine pentru ca inca mai tine la tine si inca te mai doreste inapoi. Daca ai stat cu el 6 luni inseamna ca el tine foarte mult la tine si te vrea inapoi.

| XyYx a răspuns:

Buna! Nu stiu exact care a fost motivul pentru care v-ati despartit, insa ori si-a gasit pe alta, ori si-a atins scopul, ori nu si-a pututatinge scopul si a renuntat.
Eu am stat cu un baiat 1 an de zile, ne iubeam, insa dintr-o data s-a rupt ceva intre noi, am incercat sa ne impacam sa ne mai dam o sansa insa nu a mai mers. Intr-un final el si-a gasit pe alta, s-a indragostit de ea, cu toate ca alaturi de mine avea parte de intelegere si de multa iubire.

| AlinChiriac a răspuns (pentru crystynyca960):

Sunt de acord cu ceea ce ai scris mai sus, dar de asemenea sunt si de parere ca, varsta conteaza.