anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 16 ani si nu am inceput viata sexuala.Doar ca intr-o zi prietenul meu m-a intrebat daca vreau sa facem, am zis ca nu pentru ca nu vroiam (eu i-am zis ca sunt virgina) totusi el a insistat sa se,, joace" si a bagat 2 degete in vagin( stiu e culmea dar asa s-a intamplat) am intrat foarte adang si inca mai intra...chiar si inca un deget mic. S-a suapat ca cica l-am mintit ca sunt virgina si eu ciar sunt, nu am facut niciodata... ce se intampla? s-a rupt himenu asa pur si simplu?

7 răspunsuri:
| serendipity8300 a răspuns:

Cel mai probabil da.

| serendipity8300 a răspuns:

Si e cam nesimtit pentru ca nu-ti respectat decizia si nici nu te-a crezut ca esti virgina ce ar fi vrut un control care sa ateste asta? de fapt cam asta a facut el

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai fata? ma virginitatea se ofera unui baiat pe care-l iubesti,care t-eu apreciaza,care tine cont de parerea si dorintele tale,intr-un cadru romantic,frumos, placut, in siguranta si dorind amandoi asta.fiindca se intampla o data in viata trebuie sa fie o amintire frumoasa si placuta.o noapte de dragoste ca in vis.cum ma sa-si bage ghearele netaiate si mizerabile in tine? ma ala e prost de moare da tu cum ai permis? penisul e mai curat ca degetele daca este un baiat ingrijit.ma fa un serviciu cand discutati fetele intre voi,daca tot va mananca asa tare, spune-le macar la altele, si invata-le.iar tu sa tii minte ca ti-ai pierdut cinstea de fata cu un doua degete ale unui prost.

| danielcretu1980 a răspuns:

Are tupeu baiatul. De ce are el nevoie sa fii tu virgina?

Ca sa raspund: e posibil sa ai himen elastic (care nu se rupe, chiar si dupa mai multe contacte sexuale). In alta ordine de idei, un himen nu se rupe cu degetul, nu e ca o foita de hartie.

Eu zic ca daca va iubiti, sa faceti dragoste adevarat. Ai grija insa ca e posibil ca el doar sa doresca sa faca sex si apoi sa se desparta de tine. Sunt exemple nenumarate in acest sens.

Succes.

| DenisaAbdn a răspuns:

In februarie aveai 12 ani, dupa postarile tale, acum ai 16? Daca ai spus nu, cum a "insistat sa se joace"? Tu nu ai respect de sine? S-a suparat ca l-ai mintit? E strategia lui de nesimtit ca sa te convinga sa faci sex complet. Nu-l lasa sa isi bata joc de tine. Nu trebuie sa ii dovedesti nimic. Daca ar fi tinut cu adevarat la tine, ar fi tinut cont de dorinta ta. Ai mai multa grija de tine, fii mai ferma si respecta-te mai mult. Asteapta sa gasesti un baiat cu care sa faci dragoste, nu sex, sa traiesti ceea ce bine spune fumaretul.

| DenisaAbdn a răspuns (pentru anonim_4396):

Mi-a placut foarte mult raspunsul tau, ai mare dreptate. Si ar fi bine sa il citeasca toate adolescentele astea, inainte de a trece prin deceptii care lasa urme adanci in sufletele lor. Ar trebui sa fie un motto la categoria asta sau ar trebui postat in fiecare zi ceva care sa le deschida ochii si mintea. Pentru ca e vorba de niste copii. Teribili, dar copii. O zi, buna!

| elasexygagica a răspuns:

E de rau daca l-ai lasat sa iti bage degetul in loc sa faceti sex care e mai romanticsad