| Bbbbbbbbbgfddd a întrebat:

Buna TPU am 16 ani si o iubita de 8 luni pe care o iubesc mult si ma atrage in toate sensurile, de cateva zile simt ceva cand ma uit la unii baieti nu stiu cum sa explic, nu m-au atras niciodata baietii in nici un fel, de mic am fost atras de fete si nu stiu ce pot sa fac sa scap de gandul ca poate sun homosexual, desi imi iubesc iubita si ma excita fetele simt ceva si cand ma uit la baieti, nu am avut nici un contact gen gay sau ceva, asa brusc a aparut totul, va rog sa ma ajutati

12 răspunsuri:
| PersonajFictiv a răspuns:

Ai 16 ani si o iubita de 8 luni,asta inseamna ca o iubesti inainte sa se nasca,mai rau ca un podofil,rusine ma!
E posibil sa fii bisexual, daca iti plac si fetele inseamna ca nu esti gay.
Nu stiu procesul de a deveni gay, daca intai iti plac fetele, apoi baietii, sau iti plac baietii din prima, etc dar e posibil sa fii bisexual.
You gotta stop smoking that ***.

| PersonajFictiv a răspuns (pentru PersonajFictiv):

Ah,am uitat sa scriu ca e posibil sa fii si paranoic ( de aia era partea cu fumatul pe acolo ratacita ).

| Bbbbbbbbbgfddd explică:

Iubita cu care sunt impreuna de 8 luni

| HazelEyes77 a răspuns:

De ce esti atat de stresat? Ai 16 ani si esti la varsta cand experimentezi iubirea si sexualitatea cum e si firesc de altfel. Te atrag fetele si ai pe cineva in viata ta dar ai descoperit ca ai si o atractie fata de baieti. Si ce e rau in asta? Poate ca esti bisexual te atrag ambele sexe. Nu o lua ca si cum ai avea nu stiu ce boala, stigmat etc. Suntem in secolul 21 lumea a evoluat si nu mai considera asta ca pe ceva anormal, pervers sau mai stiu e ce. E natura umana de cand a aparut ea sa iubesti, sa te indragostesti de alta fiinta umana fara fii limitat de gen. Relax. Esti cam confuz acum dar in timp iti dai seama cu siguranta daca te atrag sau nu baietii. Experimenteaza -nu ma refer la sex ci la ceva platonic, socializeaza cu cativa si vezi ce simti.

| Freya1 a răspuns (pentru PersonajFictiv):

Serios chiar ai crezut ca iubita lui are 8 luni si ca e si atrasa de ea sexual laughing))))

| sweetangels a răspuns:

Pai nu poate fi decat benefic pentru relatia voastra, gandeste-te ca n-o sa fii niciodata gelos pe vreun barbat, ci dimpotriva, poate atras! suna a relatie de lunga durata cu iubita! laughing

| alexandru0sorin a răspuns:

Man nu ie pacat sa fi bisexual... asta e norocul tau ai mai multi oameni care sa ii combini

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pedofilule,cauta-ti si tu ceva mai mare. E bebelus la 8 luni laughing

| PersonajFictiv a răspuns (pentru Freya1):

Evident ca nu.
Faceam misto.

| Freya1 a răspuns (pentru PersonajFictiv):

Ma gadeam si eu laughing

| Yon1470 a răspuns:

Nepoate,daca te gandesti sa-l scapi la ochiu maro, baga fier incins si ai rezolvat problema! Succes!

| Violleta2022 a răspuns:

Cand nu ai avut sex deloc, nu poti sa stii daca esti gay ori nu.