| David7743 a întrebat:

Buna TPU...Am 16 ani si peste doua zile ma voi duce la o prietena iar sigur se va ajunge la sex dar sunt putin stresat deoarece penisul meu masoara 14cm iar este putin curbat.Credeti ca este o mare problema cu penisul?

Răspuns Câştigător
| Danysan a răspuns:

Astea sunt aiureli -e de ajuns.Ideea e sa stii sa o faci.Nu cred ca sti dar majoritatea punctelor sensibile nu se afla in fundu vaginului si pe undeva pe la mijloc sau catre iesire. Plus ca, conteaza si grosimea foarte mult -o sa ramai surprins de asta.Am vb cu fete care spuneau ca e oki un partener daca stie sa atinga acele puncte si nu conteaza sa fie de 20.Cu cat e mai mare cu atat e mai oki -Total gresit -Ajungi sa obosesti si se produce acel efect de gaze laughing-dap si e naspa. Inca ceva la inceput joaca-te la iesirea vaginului cu organu copulator, apoi baga si scoate timp de cateva minute dar nu de tot -O sa ajunga sa te vrea tot, o sa se muste de placere -Plus ca o sa rezisti si mai mult -Acum dupa ce ai facut-o sa cerseasca sa zic asa tot -Bagai-o toata si de nu o sa aiba impresia ca e enorma sa nu imi zici nimic -E posibil sa ai provoci si Orgasm direct -Mai vb!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaa.o sa i-o tragi numa la vinclu.s-ar putea sa-i si placa.

| Emilian65 a răspuns:

Nu fi stresat ca ai penisul de 14 cm si putin curbat, sa stii ce si cum sa-l folosesti!

| David7743 explică (pentru Danysan):

Mersi foarte mult de sfaturile date! O sa tin cont de ele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai de ce sa fii stresat, nu te duci sa faci sex cu regina Angliei. Daca nu-i convine ceva, ridici din umeri si pleci. Nu e un test al carui rezultat tine de ce vei deveni in viitor, e o simpla partida de sex! Daca esti nesigur, poti stinge lumina!