anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 16 ani si sunt singur,bineinteles ca am avut destul de multe relatii dar de cateva luni sunt singur si nu am mai gasit pe nimeni dupa care sa mi se aprinda calcaiele, simt ca am nevoie de cineva pentru ca am trecut si peste o despartire si nu pot uita acea persoana chiar daca inca vorbim si ne intelegem.Ce sfaturi imi dati? Dau funda la cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Nu stiu cat de serioase au fost acele relati de care spui dar mai bine iei o pauza de le fete, întalniri....Axeazate pe şcoala si lucruri mai importante pentru tine si viitorul tau

5 răspunsuri:
| missfatadelatara a răspuns:

La vârsta asta nu vreau să-mi închipui ce inseamna acel "destul de multe relații"

| corbulalbrosu a răspuns (pentru missfatadelatara):

Se pare ca ai reusit s-o ''zbarcesti'' intr-un mod ''nasol de tot'' in ideea de a te da ''missfatainteligentadeundeaifi'' laughing folosind acel cuvant complet aiurea si inadecvat. Pentru ati completa cultura generala citeste si invata; ATAȘÁT, -Ă, atașați, -te, adj., s. m. și f. 1. Adj. Alăturat, alipit de ceva. 2. Adj. (Fig.) Apropiat de cineva; devotat. 3. S. m. Cel mai mic în grad dintre membrii unei reprezentanțe diplomatice. Atașat cultural. Atașat militar. – V. atașa. Cf. fr. attaché.

| missfatadelatara a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Nu e vina mea ca sunt de pe telefon și orice mica literă în plus mi-o corectează automat cu alt cuvânt.

Plus ca cineva care copiază o definiție fără sa fie în stare sa explice sensul unui cuvânt cu propriile vorbe nu merita atenția mea.

Îți doresc o seara plăcută.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru missfatadelatara):

Scuza ta este absolut imbecila, din moment ce nu este vorba de O LITERA ci este vorba de folosirea unui CUVANT cu a carei semnificatie esti 100% PARALELA. Denota LIPSA DE CULTURA GENERALA de clasele pregatitoare sau primare. Ti-am prezentat explicatia existenta in DEX pentru a vedea cate intelesuri are si ati da seama cat esti de proasta din moment ca l-ai folosit intr-un mod... imbecil. NO COMMENT rolling on the floor rolling on the floor

| missfatadelatara a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Ia uite unde era absolventul de litere.

Încearcă tu sa scrii un cuvânt ale cărui litere sunt întortocheate pe o tastatura cu autocorrect sa vedem ce cuvânt îți iese.

Dar bineînțeles ca dumneata habar nu ai decât sa critici pe alții.

După cum am mai spus, seara plăcută și data viitoare sa arunci cu piatra numai când ai sa fi fără de păcat.