| Anonim200022 a întrebat:

Buna TPU...am 16 si pana acum am avut doar o prietena si aia intr-un fel virtuala..Era de la mine din scoala dar imi era prea rusine sa vorbesc cu ea fata in fata(aveam 13 ani). Urat nu pot sa spun ca sunt adica au fost cateva fete care ma placeau si mi-au spus.Bun de curand imi place de o fata vorbeam cu ea cu 2 ani in urma pe Facebook(pot zice ca eram si prieteni) ea locuia in Londra dar acum s-a intors pe vara inapoi in oras la mine dupa 8 ani. Zilele astea am iesit cu niste prieteni la un suc si am vazut-o pentru prima oara si din prima privire a inceput sa imi placa de ea.Eu sunt mai timid cand e vorba de o persoana pe care o plac..adica imi este frica sa nu fiu refuzat deoarece in ultimele mele incercari asta a fost cauza si de asta mi-am pierdut increderea in mine, nici macar nu ma uit la pozele ei ca sa nu ma indragostesc si mai tare deoarece intr-un fel as vrea sa o uit deoarece eu zic ca nu am sanse cu ea si intr-un fel as vrea sa reintru in discutie cu ea pe Facebook pentru ca fata in fata nu as sti cum sa ma bag in seama cu ea.Ma puteti ajuta cu niste sfaturi din cele aflate nu are prieten si multi baieti sau dat la ea si ia refuzat.

Răspuns Câştigător
| Clamidia a răspuns:

Sa stii ca "încercarea, moarte n-are".
Eu spun ca mai bine iti faci curaj si vorbesti cu ea ca poate o fura altul.zic si eu. Inteleg ca esti timid pentru ca si eu am fost timidă foarte mult, stiu prin ce treci
Cand am avut acum nu stiu..doua verii. un iubit, efectiv fuceam de el atat de timidă eram. Am fost cred ca o lună împreună si imi era rusine sa vorbesc sau sa ma mișc. Si pana la urma s-a plictisit de mine.
Deci daca vrei sa obții ceva, lupta si nu te da batut, pentru ca nu ai de unde să știi ce se va intampla.

Baftă ☺

2 răspunsuri:
| Anonim200022 explică (pentru Clamidia):

Asta e faza ca daca ii zic ca o plac si ea nu simte la fel s-ar putea sa fug si eu laughing totusi mersi de sfat

| LAtata a răspuns:

Vorbeste cu ea, vezi daca ii place de cineva si ce ii place, daca nu sti deja. Poti sa flirtezi putin sa vezi cum reactioneaza daca reactia este okay continua.Ai putea totusi sa iti iei inima in dinti si sa te vezi cu ea irl ar putea sa te ajute.