| biboxx a întrebat:

Am 17 ani si am o iubita de 18 cu care trebuie sa plec la mare cu inca un grup de prieteni si voi dormi cu ea in camera dar eu sunt virgin si ma tem ca daca va trebui sa fac ceva cu ea sa nu iasa naspa, sa nu ejaculez prea devreme sau mai rau chiar inainte sa incep. Va rog dati-mi un sfat dar fara glume proaste.

8 răspunsuri:
| Maxnonymus a răspuns:

Frate. parerea mea este sa-i spui..gen: "iubi (sau cum o alinti tu), stii...eu sunt virgin...si nu prea am experienta "sexuala" ..deci daca ai putea sa ma iei mai usor..cand va fi momentul o sa fie perfect" ..sau ceva de genu. Succes happy

| biboxx explică (pentru Maxnonymus):

Si daca e una din aia care gandeste ca daca nu esti bun la pat esti varza. plus ca mandria mea de barbat nu va mai fi niciodata aceiasi, iar daca e si ia virgina ar fi pacat sa fie o dezamagire totala.

| sirD a răspuns:

Nu prea ai ce face, poate daca se incalzeste treaba o anunti dar mai intai asigurate ca nu are si ea aceeasi frica

| Vektor a răspuns:

Nu-ti fa griji pentru ca in 15-30 min vei fi apt pentru a doua repriza, iar daca nu faci fata in a 2-a mereu se poate si a treia happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca chiar ar avea 18 ani si ar citii ar stii ca la inceput nu tii mult. dar daaa cand minte se dadea, toti erau pe facebook

| matrixismyname a răspuns:

Ofera-i un oral bestial (incearca-i dai un orgasm din asta), nici n-o sa mai tina cont cat ai rezistat cu ala micu' dupa happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru matrixismyname):

Foarte inteligent, un virgin care stie sa ofere oraluri bestiale.

| Vektor a răspuns (pentru anonim_4396):

Fiecare cu talentul sau laughing)))