anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU! Am 17 ani si jumatate, iar prietena mea are 20. Suntem impreuna de 6 luni si as vrea sa intretinem raporturi sexuale. Nu stiu de ce, dar am perioade cand ma gandesc numai la asta. Chestia e ca ea mi- a spus ca poate nu vrea sa faca nimic cu mine si ca ei i se pare o prostie sexul. Ea zice ca e virgina. Nu zic ca vreau neaparat, pot sa mai astept, dar ma deranjeaza ca imi spune ca nu vrea cu mine. Eu o iubesc si stiu ca si ea ma iubeste, dar cum s-o fac sa inteleaga, ca dragostea nu e o prostie? In plus, ea cam crede ca stau cu ea din interes...

9 răspunsuri:
| KazNNNeT a răspuns:

Incearca sa te culci cu ea nu te va refuza, multe femei spun ca nu vor dar nu este asa.
Succes

| Senzaționalul a răspuns:

La 20 de ani e virgina si ii se pare ca sexul e o prostie?laughing
Eu cred ca nu e virgina si ii e rusine sa se culce cu tine, ca vei afla.
Un Paste Fericit!

| DAC a răspuns:

Stii, pentru oricine, prima oara este un moment special si toti ne dorim sa fie cu persoana pe care o iubim/ sa fie perfect si sa ne amintim cu drag toata viata.
In 6 luni, ea poate nu tine asa mult la tine, nu simte care vrea sa o faca cu tine, nu o stresa, eu zic ca nu are rost.
Tu probabil vrei sa o faci de senzatie si ea simte asta.
Enjoy!

| SunnyDay88 a răspuns:

Nici eu nu m as culca cu cineva dupa 6 luni daca as fi virgina.
acum eu nu inteleg ce intelegeti voi prin "prostie". ca eu nu inteleg mare lucru. adica care sunt argumentele logice pentru care refuza lucrul acesta? si care e prostia? vezi sa nu gandeasca asa si peste 1-2-3 ani (dupa ce isi va incepe viata sexuala) ca tunci e vai si amar de curu tau. daca acum nu are argumente logice pentru ceea ce nu stie cum e, adica daca spune ca e nepregattita eu o inteleg, dar daca are o idee preconceputa despre sex, mostenita de la mama si de la tata mai bine las o acum decat cand iti va face zilele amare ca ei nu ii place sexul pur si simplu pentru ca nu ii place nu ca nu i ar produce placere fizica.

| mady03 a răspuns:

Încearcă s-o faci să înțeleagă că o iubești mult și că vrei să faceți dragoste!:*

| Hevnoraak a răspuns:

Dacă o iubești o accepți așa cum e, nu trage de ia că vrei s-o bagi în pat.
Bineînțeles că, crede că stai cu ea din interes, dacă în mintea ta totul se rezumă la sex.
Are motivele ei că nu vrea să se culce cu tine și nu o poți obliga, dacă tot nu poți rezistamrenunță la ea și caută-ți o altă fată.

| Cristiann25 a răspuns:

Daca e comunista de asta mai asteapta pana o sa faceti nunta.

| Emilian65 a răspuns:

Nu vrea sa se **** cu tine sa nu te dezamageasca ca nu mai este virgina la 20 de ani.

| Nick95 a răspuns (pentru Emilian65):

Nu ma intereseaza pe mine daca mai e virgina sau nu... O iubesc si nu eu am intrebat-o daca mai este, ea singura mi-a spus.