| Xdekeru a întrebat:

Buna TPU.Am 18 ani si am o problema. Părinții mei stiu ca locuiesc cu prietena mea, doar ca a venit sora mea mai mica (cu 2 ani)sa viziteze facultatea la care studiez si ma incomodeaza la maxim pentru ca ne tot intreaba daca am facut sex.Ne tot intreaba asta ca sa aibă ceva de povestit acasa.Nu am de gand sa ii spun pentru ca mama si bunica si tot familionu romanesc o sa îmi tina predici despre căsătorie si viata mea de acum in colo.I-am zis surori mele ca daca ai mei sunt asa curiosi sa vina ei sa ma întrebe.Cum pot scapa de sora mea cu intrebarile
ei stupide? Daca sunteți curiosi sa stiti ca noi am facut sex prima data la 16 ani

Răspuns Câştigător
| AdelaElena88 a răspuns:

Spune i simplu ca nu ați făcut o și gata. Daca nu te crede spune i ca nu e treaba ei pana la urma și dacă a făcut o sau nu a ți făcut o nu ar trebui sa o intereseze pe ea. Sa meargă acasă sa își vadă de ale ei, nu stai tu sa ii dai explicații. Spune i ca nu e normal ce te întreabă, e viata ta, ai 18 ani ești major și nu ești dator cu nicio explicație în fata ei sau a părinților tai.

5 răspunsuri:
| FrumuselulPpPpPp a răspuns:

Spune-i ca o faci cu toate panaramele de la fuckultate.

| Trandafir_Dan_Sebastian_1905 a răspuns:

Ne cam doare jos de intrebarea ta și la ce vârstă ai făcut tu sex

| AshEldo a răspuns:

Cred ca-i place drama, ii place sa o creeze...ar trebui sa-i fie oarecum rusine, dar evident nu e cazul. O poti ignora.
Sora ta ar trebui sa inteleaga ca experientele tale sexuale nu o privesc. In rest...mi se pare normal sa afle mai multe despre fata pe care o iubesti, dar nu sa se amestece pana iti strica ploile.
Serios...get a life girl.

| Emilian65 a răspuns:

Nu-i spune ca faceti sex si cu siguranta nu te va mai intreba.

| Xdekeru explică (pentru FrumuselulPpPpPp):

Buna gluma