Buna. La inceput, pentru toate persoanele este greu indiferent de sex. Nu te gandi ca dupa ce a facut-o prima data sa vrea imediat sa o faca iar. Las-o usor. Persoanele sunt diferite. Unele au nevoie de timp. Exista sex fara preludiu. Din nou, depinde de om. La faza cu sculatul din cate stiu eu ai nevoie de o perioada de timp dupa un act sexual. Nu multi barbati pot face asta de 2 ori consecutiv, ci dupa o perioada de timp. La faza cu "bi" nu cred ca iti pot raspunde. Placerile intense se descopera pe parcurs. Nu iti poate spune imediat cand abia a simtit sexul. Si cu prezervativul... Incearca sa folosesti unul pentru test acasa. Incearca sa il pui sau mna, sa inveti cum cand esti singur. Si inca ceva. Pastilele de a 2-a zi le poti lua de 2 ori pe an. Deci daca esti la inceput, oricat de placut e fara, nu mai risca. Invata prima data sa iti controlezi ejacularea, iar abia atunci incearca fara. DAR MARE ATENTIE LA BOLI. Sanatatea mai presus ca placearea. Prezervativul e sfant.
Te-ai **** pe tine. Fata era virgina.Toata chestia asta putea deveni ceva amuzant despre care sa discutati dupa. Puteati invata impreuna.Oh, si fata trebuie sa fie oarba sa nu-si dea seama ca esti virgin din ce ne-ai povestit pe aici.Sau sa intre la banuieli ca esti un nesimtit care vrea doar sa profite de ea, din moment ce cu atata vehementa insistai sa faceti fara prezervativ.
Eu sunt fată si cred că te-ar ajuta raspunsul meu după cum vede o fată (mă repet) aceasta chestie. Nu este ceva de speriat in ceea ce ti se intampla, nu stiu cum e la băieti dar stiu că fetele se excită destul de repede, dar depinde de persoană, eu una mă excit rapid. Ar trebui sa vorbiti fată in fată si sa ii spui problema ta si ea pe a ei asa o sa va construiti si increderea unu in altul. Spune-i ca ai o problemă in legătura cu asta si ca nu o minti in legatură cu virginitatea ta, nu o sa te faci de râs. Crede-mă, noi adorăm sinceritatea. Sper că te-am ajutat.