In primul rand, bravo tie ca esti virgin la varsta asta. Cred ca asta trebuie sa fie decizia ta, daca vrei sa astepti sau nu..Nu trebuie sa te influenteze raspunsurile de aici. Daca ai o iubita si simti ca esti pregatit de pasul asta, simti ca ea e aleasa, atunci fa-o. daca nu, astepti acea persoana care te va face sa vrei sa faci dragoste cu ea. eu mi.am inceput viata sexuala la 22 de ani, cu baiatul care m-a facut sa simt ca el e alesul si iti spun sincer ca nu regret ca am asteptat atat. Tu esti ala care decide. Cheia e la tine, tu alegi!Numai bine!
Asta ar trebui sa stii cel mai bine chiar tu.
Esti singurul care poate pune in balanta daca o fata merita asteptarea ta sau nu, nu are rost sa te aburesc eu sau altii, iar necunoscutul e influentat de adrenalina uneori.
Succes!
Eu zic ca gresesti.Si o sa iti spun si de ce.
Cum va fi relatia in dormitor, asa va fi si in afara lui.Nu ar strica ca dintre voi 2 macar tu sa ai experienta.Nu ma intelege gresit ce spui tu acolo e admirabil dar...planul tau nu ar decurge bine.Mai ales daca fata nu va fi virgina, iti garantez eu ca vei termina relatia in maxim 2 ani. Sfatul meu e sa prinzi TU putina experienta sexuala.Cu ea nu doar vei avea un plus la relatia cu fata visurilor tale, dar vei ajunge sa iti cunosti si preferintele mai bine in privinta fetelor.Multa bafta!
Nu cred că s-a păstrat pentru tine, ci putea fi altul.
Consider că ai aşteptat cam mult şi sincer nu te-aş vedea lângă o fecioară.
Probabil, ar trebui să faci urmatorul pas pentru a prinde ceva experintă, ai o vârstă iar pe parcurs îţi va prinde bine.
Dar, este doar o părere, iar decizia ţie îţi aparţine.
Frumos ceea ce descri tu aici!
In primul rand cred ca ar trebui sa incerci aceasta fata inainte de nunta, poate nu va potriviti la pat si uite asa poate aparea divortul!
In al 2 rand daca incerci fata,iar dupa un timp va dati seama ca nu va potriviti in pat sau pur si simplu nu va mai intelegeti,,, nu vei mai fi virgin, deci planul tau nu va functiona!
Apreciez ca ai ajuns la aceasta varsta virgin, apreciez visul tau care ti-l dosti, te apreciez pe tine!
In ziua de azi nu se mai tine cont de virginitate la baieti.Noi ne dormi fete virgine dar la varsta asta slabe sanse.Ele nu se mai stiu pastra.incearca sa faci "experienta asa incet..nu te dedica unei singure fete, asa de inceput pe urma, dupa ce incepi sa le cunosti o sa iti dai seama despre ce vorbesc. Putini sunt cei care la 21-22 de ani isi gasesc prietene virgine.Eu iti doresc succes in continuare, nu astepta mult ca viata e scurta, sper sa iti gasesti partenera potrivita.
Toate bune si frumoase cu debutul sexual. doar ca prima experienta sexuala..eu virgin- ea nu.mi se pare ciudat: eventual daca treci peste orgoliu de sine`. Cand e momentul oportun sa-i spui unei fete ca esti virgin, cand ajungi in pat cu ea> daca va iubiti nu-o sa te refuze zic eu.