| teiubescteiubescteiubescteiubescteiubesc a întrebat:

Buna TPU:* Am aproape 15 ani si sunt indragostita nebuneste de un baiat.Ne cunoastem de vreo 7 luni dintr-o excursie.Coincidenta e ca am intrat amandoi la acelasi liceu.Insa,el are prietenasad.Mereu cand vorbesc cu el imi zice :draga, ma pupa. Prietenii mei mi-au zis sa ii spun in fata ca imi place de el.Dar apoi ar trebui sa trec pe langa el si sa nu il bag in seama.Ce ma sfatuiti? Ajutati-ma
Funda:*

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Ene_Ionut_1993 a răspuns:

Incearca pentru ca nu ai nimic de pierdut si acum degeaba vb cu el daca nu sunteti impreuna

| IMC90 a răspuns:

De ce sa treci pe langa el si sa nu-l mai bagi in seama apoi? laughing Chestia asta nu reusesc s-o procesez...

| teiubescteiubescteiubescteiubescteiubesc explică (pentru IMC90):

Din cauza ca as muri de rusine x_x
Ce ma sfatuiti sa fac? ce sa ii zic?

| IMC90 a răspuns (pentru Ene_Ionut_1993):

Nu este nicio rusine sa-ti placa un baiat... Il iei separat si ii explici cum sta treaba, parintii tai au dreptate.

| DeeaMarry a răspuns:

Are prietena, asa ca mai bine ai sta deoparte.
Nu cred ca tie ti-ar placea ca vreo fata sa se bage in seama cu iubitul tau.

| teiubescteiubescteiubescteiubescteiubesc explică (pentru DeeaMarry):

Pai,nici nu am de gand sa ma bag intre ei 2, dar daca i-as zice ca imi place de el, oare ce se va intampla?

| DeeaMarry a răspuns (pentru teiubescteiubescteiubescteiubescteiubesc):

Uite, imagineaza-ti ca tu ai un iubit in momentul asta.
Raspunde-ti sincer la o intrebare: Te-ar deranja daca o alta fata i-ar marturisi ca e indragostita de el?
Daca raspunsul e afirmativ, atunci lasa-l in pace.
Daca raspunsul e negativ, atunci spune-i ca iti place de el.

| teiubescteiubescteiubescteiubescteiubesc explică (pentru DeeaMarry):

Nu m-ar deranja, pentru ca nici eu, nici ea, nu am vrut sa se intample asta.Eu una nu credeam ca o sa ma indragostesc de el...
Si nu m-ar deranja daca o fata i-ar zice iubitului meu ca e indragostita de el happy

| DeeaMarry a răspuns (pentru teiubescteiubescteiubescteiubescteiubesc):

Ok. Atunci spune-i happy