anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am avut contact sexual pentru prima data cu o virgina, mentionez ca am mai avut acte sexuale precedente, dar doar cu doamne ci nu domnisoare ( ca sa zic asa ). Preludiul a durat 2 ore, eu eram foarte excitat si cam atat a durat pana sa scape de inhibitii si sa nu ii mai fie frica. Chestia e ca a durat doar 5 minute, dupa care eram stors de puteri. Si nu inteleg de ce? (As dori sa imi raspundeti )., chestia e ca mi.am dat drumu in ea fara sa imi dau seama ( ceea ce nu mi s-a mai intamplat ). Dupa vreo 2 ore mi.a revenit pofta, de data asta am incercat cu prezervativ si nu intra. De ce? Asa ca am facut fara. DORESC RASPUNSURI SERIOASE. MULTUMESC ANTICIPAT.

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Lipsă lubrifiant.

10 răspunsuri:
| missfatadelatara a răspuns:

Nu sunteți compatibili.

| RAY a răspuns:

Cum nu intra man?

| Farhtp a răspuns (pentru RAY):

Nu stiu. Asta incerc si eu sa aflu.

| Farhtp a răspuns (pentru missfatadelatara):

Dezvolta te rog.

| Emilian65 a răspuns:

Ai facut fara prezervativ, dar te-ai gandit la ce riscuri te expui? Poti sa iei(sa transmiti) o boala sexuala sau sa o lasi gravida.

| Livelord a răspuns:

Erai prea stresat de ce s-a intamplat in actul anterior, asta poate sa fie unul dintre motivele pentru care nu a intrat.

| cristi202 a răspuns:

Cu doua ore de preludiu, cand pentru barbati le e greu macar sfertul de ora necesar, cred ca esti un barbat foarte tare!
happy

| Farhtp a răspuns (pentru Emilian65):

Nu stiu m-am gandit ca daca e virgina nu am la ce riscuri sa ma expun. Desi a doua zi am fost la farmacie si mi-a spus ca chiar si la primul contact poate ramane gravida asa ca a luat pastila de a doua zi.

| Farhtp a răspuns (pentru Livelord):

Ce e drept eu mi-am dat seama ca am ejaculat in ea, dupa, dar nu am vrut sa o panichez asa ca i-am spus abia dimineata. Este posibil sa fi fost asta. Multumesc pentru raspunsul tau

| Farhtp a răspuns (pentru cristi202):

Nu stiu ce sa zic sincer, poate da poate nu. Ma gandeam sa nu fi fost din vina mea, sa nu am vreo problema medicala, asta voiam sa stiu daca am probleme cu rezistenta. Dar dupa ce mi-ai spus tu am primit raspunsul la aceasta intrebare, deci iti multumesc mult pentru raspunsul acordat