Hei, îți înțeleg super bine suferința. Și eu am trecut prin așa ceva. Am să-ți spun puțin povestioara mea. Era vorba de prima dragoste, am stat un an jumate cu acel băiat și pe lângă asta îmi era coleg de clasa. Nu îți poți imagina cum mergeam la liceu. La fel, îl vedeam și începeam sa plâng. Dar după 2 săptămâni de stat in casa și plâns într-una, zi și noapte, am ieșit cu niște prieteni (crede-ma ca nu am prieteni și ce o fost atunci, parca chiar trebuia sa se întâmple) și am cunoscut un băiat. Ma făcut sa rad, parca eram mai bine, pana am ajuns acasă. In fine, am ajuns sa vorbesc cu el sa fim împreuna etc. Dar, am fost atâta de afectată de despărțire încât relația actuală am luat-o ca pe o joaca, ca pe un pansament. Nu pot sa zic musai ca mi-am bătut joc dar eram foarte nepăsătoare și insensibilă. Și pe urma m-am despărțit de el. Având acum in prezent o relație minunata. Și din toată povestea asta vreau sa îți spun, ca la prima iubire ( am uitat, tot ce o fost) și uneori ma mai gândesc la fostul (la care nu am pus deloc sentimente ) încă nu îmi pot explica de ce ii așa. Dar știu sigur ca cu cât avansezi in relații tot la cel din urma te gândești. Pe cei care i-ai avut de mult ii uiți. Sper ca ai înțeles in mare parte ce am vrut sa zic, ți-aș fi povestit mai multe dar ma tem ca nu O sa stai sa citești tot ce îți scriu
Se pare ca nici comentariu meu nu la pus întreg! Vreau sa îți spun ce ii mai important. Sa nu uiți ca mai is o grămada de fete care suferă la ora asta și plâng într-una (chestia asta ma face sa nu ma simt singura) și ca sa te simți mai bine îți sugerez sa te ocupi de tine, sa te faci frumoasa. Fiindcă o sa atragi priviri și o sa Primești atenția pe care ți-o dorești. Sa nu te pună zmau sa te întorci la el. Ca nu l-ai lăsat de bun ce o fost, l-ai lăsat ca o fi făcut el ceva ce nu ți-o căzut tie bine ( semn ca nu ii pentru tine). Nu trebuie sa înghiți tot ce nu îți convine, trebuie sa te gândești la tine mai întâi. Ești propriul tău stăpân, și nimeni dar nimeni nu îți poate controla gândirea și cum sau ce sa faci!
Viata merge inainte si fara el, toti trecem macar 1 data in viata prin asa ceva si nu murim doar din atat.
Ideea este sa-ti tii mintea si trupul ocupate, sa nu te mai gandesti atat de mult la el!
Fiecare avem un destin si al tau nu a fost sa fie alaturi de acest baiat!
Uff, acum am vazut, ai doar 13 ani!
La varsta asta relatiile sunt ca ciorapii, ii schimbi in fiecare zi!
Eu spun sa te focusezi pe carte, ca te asteapta examene mari si sa te gandesti la baieti dupa 16-17 ani incolo!
Daca ai 13 ani, ce spanac de iubire mai e si asta? Te-ai despartit de matematica? Lasa relatiile, si invata.
Mersi mult desigur am stat si am citit si vsep ca si fericirea mea sa vina
Multumesc mi-ai dat incredere in sine si pana acum nici nu mi-am dat seama ca trebuie sa ma fac frumoasa si pentru cei din jur
Andrei5001737 întreabă: