anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU! Am citit undeva despre col uterin.
Am făcut sex când eram virgina dar nu mi-a curs sânge. Dacă mi-a bagat pana col uterin(cervical) o sa îmi curga sange ca m-a dezvirginat? Doar e o întrebare...

7 răspunsuri:
| CIaudiu a răspuns:

Si uite de-asta trebuie neaparat, dar neaparat educatie sexuala in scoli. Nu se mai poate altfel.

Nu mai esti virgina draguto din momentul in care un penis uman ti-a penetrat vaginul. Punct! Asta cu sangele la dezvirginare este doar un mit ce circula nestingherit printre incultii carora le e frica sa se informeze. Femeile au mai multe tipuri de himene (el este raspunzator pentru acea sangerare de vare vorbesti | mai multe detalii exista internet), iar tu cel mai probabil ai unul elastic care s-a mulat perfect pe penisul partenerului tau.

| Mariaa005 a răspuns:

Doar daca o are el mare si te penetreaza adanc simti durere sau daca nu esti excitata cum trebuie iar prezervativul nu e lubrifiat, nici mie nu mi-a curs sange si e normal ca unora sa nu le curga prima data, sper ca te-am ajutat )

| user609 a răspuns:

Aceeași părere, n ai habar ce e ala sex. Măcar nu mai comenta aiurea

| Violleta2022 a răspuns:

Sunt cateva posibile cauze pentru care nu sangerezi la deflorare:
- fata are un himen elastic care necesita mai multe penetrari ca sa se rupa.
- forma himenului (vezi linkul de mai jos)
https://doareu.com/himenul-elastic/
- ori baiatul a avut un penis prea mic, sau prea subtire care nu a putut rupe himenul.

Răspuns utilizator avertizat
| FCx78 a răspuns (pentru Mariaa005):

"nici mie nu mi-a curs sange si e normal ca unora sa nu le curga prima data"... eu am făcut de multe ori dar nu mi-a curs înseamnă că am elastic?

| Mariaa005 a răspuns (pentru FCx78):

Probabil ca da, eu am himenul elastic si nu am sangerat pana acum, avand in vedere că nici tu...mai mult ca sigur ai la fel