| L0vIng43v3R a întrebat:

Buna tpu.Am disperata nevoie de aiutor.Va rog fara baza e foarte serios si tine de sentimentele mele.Sunt in clasa 6 si imi place de un baiat din cls a 5 a.Am visat mereu sa fiu cu el si in clasa a 6 a la inceputul semestrului 2 ne.am imprietenit si m. a intrebat daca vreau sa fim impreuna.Chiar am zis da DA eram super entuziasmata de a a avea un prieten desi nu stiam nimic despre iubire.Mama a vorbit multe cu mine si an inteles tot fe trebuia sa stiu.Cand am facut o luna aniversarea cuplului nostu m. a intrebat daca stiu sa sarut.I.am zis sincer ca nu am nicio idee pentru ca nu vroiam sa il mint. Mi. a tot zis ca ma invata el si nu l.am lasat mereu. Dupa cv timp m. a adus acasa de la scoala si m a sarutat. A fost okay. Dupa o luna pe 18 martie am facut 2 luni.Totul era okay.Mai putin k eu nu pot sa ies cu el pe afara din cauza mamei.Ieri pe meas mi. a zis ca relatia nu mai merge.eu nu ies afara si nune vedeam de loc.La despartire nu m am lasat ranita dar chiar il iubeam si nu vroiam sa s intample asta.Azi m. a intrebat daca eu sunt trista din cauza despartirii si i.am zis ca da putin.Nu stiu ce sa fac.Il vreau inapoi si cred ca si el. A facut multe si destule pentru mine iar eu l.am ranit.Ma simt oribil.Imi e dor de el.Va rog ajutor. Funda sad

7 răspunsuri:
| Alexaa_4438 a răspuns:

Doamne Sfinte tu vorbesti serios? In clasa a-6a? Mai bine tine-te de carte si lasa baietii...ai tu destul timp si pentru ei...

| Alle_3522 a răspuns:

Nu pot sa cred. In clasa a 6 a. Vaii [-x cum au ajuns copii din ziua de azi straight face.

| MasterYoda a răspuns:

Daca iti zic ca esti proasta, ma crezi? daca da, nu esti chiar atat de proasta precum pari, dar daca nu... dumnezeu cu mila!

| Bianca18 a răspuns:

Sunteti copii... doar nu iti doresti ca mama ta sa iti ofere mai multa libertate, intelegere si sa isi schimbe comportamentul fata de tine fiindca tu ai un prieten. Nu ai nici macar 15-16 ani ca sa poti cere acest lucru. Mi se pare putin deplasat sa spui ca il iubesti si ca l-ai ranit. Si el s-a suparat pe tine pentru ca nu iesi afara la joaca? laughing Uite, mie mi se pare normal sa iti placa de cineva la varsta asta, doar ca... toate la timpul lor. Eu zic ca mai bine te-ai concentra pe scoala si ai incerca sa cladesti o relatie de prietenie si atat cu acel baiat deocamdata. Cum consideri tu.

| Deny1333 a răspuns:

In clasa a 6-a, un pusti de a 5-a te invata sa saruti. Pe langa asta, bocesti dupa el de parca aveti 30 de ani de casatorie si tocmai a murit.
Scuza-ma, "papusico", da' el e mai matur ca tine, de ti-a dat cu flit.
Vezi-ti de scoala, ca ai nevoie rau de tot. Mai ales de limba romana, din cate observ.
O sa tot ai timp de iubiri.
Bafta happy

| L0vIng43v3R explică (pentru Deny1333):

Nu ai inteles.Bine am uitat sa mentionez. El e intr'a 8-a mie imi plc de el de cand eram intr'a 5-a.Si nu nu plang dupa el doar imi pare rau.Si care sunt greselile la lb romana? nu sunt eu olimpica da nu mi se pare ca nu stiu sa scriu o. o

| Deny1333 a răspuns (pentru L0vIng43v3R):

Nah, păi menţionează şi tu chestiile ce ar trebui să fie, într-un fel, cele mai importante, că nu-s singura ce a înţeles greşit.
Ce ai scris mai sus suna a lamentare maximă, nu a părere de rău. E aiurea că regreţi, dar dacă tot îţi e atât de dor de el, caută-l şi rezolvaţi-vă problemele. Cu ieşitul afară vezi tu ce faci.
Iar în privinţa greşelilor de ortografie, mai citeşte-ţi întrebarea o dată. Şi dacă nu le vezi, citeşte-o până reuşeşti să le găseşti. Sunt multe, trust me.