anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna Tpu..am facut dragoste cu iubitul meu, protejandu-ne.Imediat dupa asta,am facut-o neprotejat,dar mentionez ca s-a sters, si nu e ejaculat in mine.Sunt riscuri sa raman insarcinata?

Răspuns Câştigător
| Bbyblue16 a răspuns:

Alta data sa va protejati de fiecare data sa nu mai fi cu gandul daca ramai sau nu big grin. Insa nu prea cred ca estihee hee Daca nu a ejaculat in tine sansele sunt ffff mici. Oricum fa un test peste o saptamana si ceva ca sa fi tu mai linistita. Te pup :*

12 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și de ce ați renunțat la protecție?
Ciudați mai sunteți fraților!
S-a șters, nu mai este apă în perete?
Se poate "pune" de o sarcină dacă erai la ovulație (dacă știi ce e aia!)
Pa, pa.

Răspuns utilizator avertizat
| Legiuitoarea a răspuns (pentru CelticHearth):

Bună.
Minte luminată, am făcut referire la sursa de apă care se găsește la baie!
Pa, pa.

Răspuns utilizator avertizat
| Adinnutza96 a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Nu,nu eram la ovulatie.

| XatomisX a răspuns:

Doamne sanse sunt foarte mari da unde ti-a fost capul? faci sex la 16 ani? nu puteai si tu sa faci la 18 19 cand te maturizezi? sau macar sa te protejezi straight face

| VOLVO4LIFE a răspuns:

Proasta ai mai fost, sincer, si esti si prea mica, daca ramai insarcinata va trebui sa cari copilul cu tine la scoala si vei zice adio timp liber.

| Oliiviiiia a răspuns:

S-ar putea sa ramai big grin
deoarece unii spermatozoizi ar fi putut intra in corpul tau oricand happy

| Adinnutza96 a răspuns (pentru Oliiviiiia):

Multumesc pentru raspuns.:*dar cunosc cateva fete care au au patit la fel..adica chiar ejaculand in ele..si nu au ramas insarcinate..si intarziindu-le si menstruatia foarte mult(chiar o luna)

| WhiteWyzard a răspuns:

Dap, sansele sunt mici dar exista

| morenaxoxo a răspuns:

Sunt ceva sanse deoarece atunci cand un baiat se excita ii apar mici stropi de sperma pe varful penisului. Deci nu vreau sa te stresez dar ar putea fi ceva.