| kyledaniel1135 a întrebat:

Bună TPU, am facut sex neprotejat cu iubita mea când nu era la ovulație pe 26 decembrie, nu am ejaculat, dar i-a întârziat ciclul menstrual deja de 7 zile, țin să menționez că a fost stresată foarte tare în perioada asta și ca înainte cu cam 10 minute de contactul sexual am ejaculat. Să ne îngrijorăm ca ar putea fi un copil? Rog seriozitate suntem disperați. Mulțumesc anticipat.

3 răspunsuri:
| AnemonaP a răspuns:

Dacă aveți o relație, sa se ducă la ginecolog sa aleagă o metoda de contracepție.
Nu sunt șanse. Menstruația întârzie din N motive.
Dacă îi întârzie, primul gând nu ar trebui să fie că este însărcinată. Menstruația poate întârzia de la stres, oboseală, dereglări hormonale … etc, până la alimentație. Dacă nu a fost ejacilare Și nici măcar nu era în perioada fertila, de ce să-mi faceți griji?! Sexul se face responsabil.

| Valentina8 a răspuns:

Daca ai ejaculat inainte si dupa ai facut sex, daca era in perioada fertila putea ramane desigur insarcinata.Insa cum tu si ea sunteti siguri ca nu era la ovulatie asta pentru ca are o menstruatie perfect regualara nu cred ca ar fi insarcinata. Stresul poate intarzia menstruatia, asa cum si administrarea unor medicamente, sau o alimentatie foarte saraca, sau sport excesiv. O intarziere de la 7-9 zile poate fi considerata normala, insa daca intarzie si mai mult de 9 zile, 1-sa-si faca un test de sarcina si 2 in cazul in care acesta este negativ, trebuie sa vorbeasca cu medicul pentru ca poate avea probleme cum ar fi anemie, probleme cu tiroida, etc.

| kyledaniel1135 explică (pentru AnemonaP):

I-a venit azi, mulțumesc mult oricum happy