| Nataliaaa a întrebat:

Buna TPUkissAm fost cu fostul meu iubit4luni jumate.La inceput ne intelegeam foarte bine.Pe parcurs el a inceput sa fie gelos, sa se comporte mai ciudat, cand ne mai certam dadea vina tot pe mine, imi reprosa etc.Eu chiar nu ii dadusem motive, din contra; ma comportam frms cu el, nu l-am mintit niciodata, inselat nici atata si nici el.Cand nu ne certam si din nou era totul perfect si ne intelegeam foarte bine, imi demonstra ca pot avea incredere in el, imi vorbea frumos, aveam incredere in el si stiam ca nu ma minte sau sa ma insele.Ne distram si radeam impreuna, ne simteam bine si eram fericiti.In fine. Unde vroiam sa ajung...Eu am17ani, el20.Eu sunt virgina.Motivul despartiri noastre a fost urmatorul:Eram la el in pat, cand dintr-odata imi spune "m-am saturat sa facem sex oral, cat crezi ca o sa te mai astept? 6luni? 1an? Vreau sa ne despartim.Nu mai pot astepta nici o luna pentru ca eu nu am mai facut-o de un an si nu vezi? ne tot certam(si in4luni ne-am certat de5, 6ori asta din cauza lui pentru ca isi facea ganduri si filme aiureasad.)si am zis "termina, pentru ca nu numai cearta e motivul pentru care vrei sa te desparti de mine" si a zis pai bineinteles ca nu si faptul asta" (adica sex'ul)..Cand am auzit cum imi vorbeste nu mi-a venit sa cred deoarece nu ma asteptam, imi spunea fff des ca nu vrea sa ma piarda, ca s-a indragostit de mine, ca tine la mine f mlt, mai mult decat se astepta, ca sunt unul dintr-e lucrurile cele mai importante din viata lui si numai vorbe frumoase pe care orice femeie isi doreste sa le auda si nu numai asta, se comporta frumos cu mn.Era atent, intelegator, tandru etc.In schimb niciodata nu mi-a spus ca ma iubeste (nici eu nu i-am spus)si cel mai urat lucru, nu avea incredere in mine si nu inteleg de ce.Nu inteleg dc a trebuit sa se intample asta, sa ajunga sa imi spuna asta...sadEu inca nu eram pregatita sa o fac cu el.Deoarece cum v-am spus, nu am auzit niciodata un "te iubesc"din gura lui si nici nu avea incredere in mine, ne mai si certam cand il apuca pe el cu gandurile lui..si ma simteam prost si imi parea ciudat, deoarece nu stiam dc e asa cand eu nu aveam nici o vina.Plus ca peste o luna trebuie sa plece in strainatate pentru ca lucreaza acolo. Poate daca aveam 6luni, sau dupa ce se intorcea la vara si ne mergea bine, era alt. ceva. dar acum, am simtit si cred ca nu era momentul.

9 răspunsuri:
| doli a răspuns:

Daca ai sti cat te inteleg. O parte din ce ai spus tu aici mi se intampla mie sa stii ca nu trebuie niciodata sa faci ceva din obligatie daca te iubea te intelegea si nu gasea tot felul de motive sa dea vina pe tine.Nu te merita asa ca nu fi supaata.happy

| Foartesecret a răspuns:

Pai ce ganduri avea el din cauza carora sa va certati?

| ByByLoVe a răspuns:

Daca te iubea cu adevarat nu se intampla asa, in primul rand ar fi trebuit sa te astepte pana cand ai fi fost pregatita, in al doile-a rand asta da dovada de neintelegere din partea lui si in al trei-lea rand e un nesimtit nu stie sa se comporte cu o fata! Asa ca te rog stai linistita si sa stii ca ai facut foarte bine ca l-ai refuzat, succes si big hug iti doresc tot binele din lume si sper sa gasesti baiatul potrivit pentru tine in continuare!:*

| Nataliaaa explică (pentru ByByLoVe):

Multumesc!kiss

| Nataliaaa explică (pentru Foartesecret):

Pai se gandea ca il mint, ca il insel, ca poate eu umblu pe la spatele lui cu altii sau sunt cu el doar asa, de plictiseala si asta am spus ca nu inteleg dc, pentru ca nu i-am demonstrat asta ci i-am dem.ca poate avea incredere in mine si niciodata nu l-am mintit sau sa il insel. El imi vorbea de parca am facut asta...sad

| oLeNNNao a răspuns:

Am fost si eu in situatia ta, dar pana la urma un baiat ramane baiat happy. Degeaba zice ' te voi astepta, pana vei fi pregatita ' dar nu se pot abtine pana la un moment dat happy. Uite nu iti zic din rautate, nici nu te cunosc dar sunt si eu fata happy. Si stiu cum este ca baiatu la care tsi atat de mult sa iti deie de inteles ca sta cu tine doar pentru sex happy. Crede'ma stiu ca doare ca te simti folosita, dar nu lasa asta sa te doboare happy. Sunt inca 1000 d baieti in lumea asta care poate chiar te merita, care poate dupa 2-3 luni iti zice ca te iubeste cum nu a facut-o in viata lui. Si daca nu te simti pregatita pentru ati incepe viata sexuala nu o fa! happy. Pentru ca o sa regreti foarte mult, asculta-ma nimic nu e la nesfarsit happy. Crezi ca dupa ce vei face cu el v-a ramane mereu cu tine? oh go on Ce simplu ar fi sa fie baietii asa happy. Sa nu minte aproape tot timpu in leg cu sentimentele lor doar pentru sex happy. De fapt ei nici nu se gandesc la ce simtim noi pentru ei. E viata ta, dar traieste-o cu cap happy :*. Ai grija de tine happy. [Fundita puppy dog eyes]

| lolly a răspuns:

Buna draguta! Ai observat acum aceste vorbe reale si dure, spuse de el! Asta simte el pentru tine.Nu te poate astepta, nu te iubeste. Posibil sa nu-ti spuna asta pentru ca nu vrea sa se minta pe el insusi si pe tine! Daca te iubea dupa un timp indelungat, avand sentimentele aprinse si inima flamanda iti spunea "Te Iubesc". Insa nu cred ca dupa atat amar de timp avea sentimente confuze fata de tine.Oke..Este un nesimtit, nu te supara!"M-am saturat sa facem oral, cat crezi ca te mai astept"? Ce vorbe sunt astea? De la cine provin aceste vorbe? De la baiatul care-ti spunea cuvinte false! Cu aceste vorbe el credea ca te va impinge la o alegere favorabila lui! Dar nu, ai fost o fata foarte isteata! Nu te lasa prostita, asa vezi si tu cine te iubeste cu adevarat! Si...cu oralul..Nu am cuvinte, asta este o greseala, pe care o sa o regreti mai incolo, stii si tu de ce. Din refuzul tau de a face sex(nu esti pregatita), el trebuia sa te inteleaga, sa te iubeasca, sa nu-ti ceara asa ceva doar daca veneai tu cu vorba, daca iti doreai sa te faca "fericita", sa-ti faca pe plac.Nu stiu cat respect are fata de tine.Si revenind la fapte. Faptele cu siguranta au fost facute pentru a te atrage in acea "capcana". Imi pare rau ca a-ti facut "oral" deoarece ai vazut si tu fata lui adevarata.Fiindca nu-i mai sta "instrumentul" cuminte, si nu mai poate astepta, el se plange ca nu a mai facut-o de 1 an! Doamne imi vine sa ma dau cu capul de pereti cand aud baieti/barbati de genul! Omg fratiilor, nu rezistati fara asa ceva?! Femeia nu a fost conceputa sa va satisfaca pe voi si sa va bateti joc de ea. Uite iti dau un sfat, pe care sper sa-l primesti bine: Refuza, refuza, refuza sau ocoleste subiectul, cel care te iubeste cu adevarat nu se va gandi la asa ceva, si nu-ti va cere/te va astepta! Bafta! Capul sus, meriti ceva mult mai bun!

| Nataliaaa explică:

Nu am precizat, doar el mi-a facut sex oral..eu nu.

| ByByLoVe a răspuns (pentru Nataliaaa):

Nu ai pentru ce
:*