Poate a avut motive de intarziere care nu au depins de el. Puteai sa mai stai sa-l astepti. Ca tot zici ca tii la el.
Buna.Imi pare rau, tind sa tin cu baiatul aici, fiindca si eu mai intarzii. As spune ca 15 minute chiar nu e tragedie.Dar de ce te-ai suparat asa? Era prima intalnire? Te inteleg daca te-a luat panica si ai crezut ca nu se va mai prezenta, insa nu cred ca era neaparat un motiv serios de cearta.
Daca intr-adevar esti o persoana care da o mare importanta punctualitatii, poate cel mai bine ar fi sa iti cauti pe altinceva, mai ales ca el nu se mai arata interesat.
Nu a fost ok gestul lui, e de inteles ca te-a deranjat, insa, sa pleci nu a fost alegerea cea mai buna. Tot se rezolva prin comunicare. Puteai sa ii explici acest lucru cand va vedeati si poate se justifica. Normal ca v-ati certat din moment ce si tu ai plecat
De ce ai vrea să te împaci cu o persoană care nu a înțeles că lipsa de punctualitate te-a făcut să te simți prost.
Foarte bine că ai scăpate de o persoană neserioasa.
Când intarzii = Ai bunul simt de a anunța.
Și totuși de cele mai multe ori, pleci mai devreme de acasă ca să ajungi la ora stabilita.
Scăpat*
Pai tin la el...
Bufnesc in ras, pentru 15 minute te superi? Ce i cu tine fato? Sigur ai vreo 13 anișori ca o femeie nu și-ar pune problema la atat
Na, ia baiatu de unde nu-i acum
Foarte prostesc din partea ta, pentru 15 minute atata necaz?
Imatur, am întârziat la prima întâlnire cu iubitul meu o ora și nu s-a supărat. Poate a avut o problema, sau era trafic.
Mario1996 întreabă: