De ce ai vrea să te împaci cu o persoană care nu a înțeles că lipsa de punctualitate te-a făcut să te simți prost.
Foarte bine că ai scăpate de o persoană neserioasa.
Când intarzii = Ai bunul simt de a anunța.
Și totuși de cele mai multe ori, pleci mai devreme de acasă ca să ajungi la ora stabilita.
Buna.Imi pare rau, tind sa tin cu baiatul aici, fiindca si eu mai intarzii. As spune ca 15 minute chiar nu e tragedie.Dar de ce te-ai suparat asa? Era prima intalnire? Te inteleg daca te-a luat panica si ai crezut ca nu se va mai prezenta, insa nu cred ca era neaparat un motiv serios de cearta.
Daca intr-adevar esti o persoana care da o mare importanta punctualitatii, poate cel mai bine ar fi sa iti cauti pe altinceva, mai ales ca el nu se mai arata interesat.
Daca te-ai comportat imatur, atunci ai primit ce ai meritat.
Sa stii ca 15 minute de intarziere sunt acceptabile in toate relatiile umane. Tu ai dat dovada de imaturitate si ai plecat, deci ti-ai facut-o cu mana ta.
Poate a avut motive de intarziere care nu au depins de el. Puteai sa mai stai sa-l astepti. Ca tot zici ca tii la el.
Bufnesc in ras, pentru 15 minute te superi? Ce i cu tine fato? Sigur ai vreo 13 anișori ca o femeie nu și-ar pune problema la atat
Nu a fost ok gestul lui, e de inteles ca te-a deranjat, insa, sa pleci nu a fost alegerea cea mai buna. Tot se rezolva prin comunicare. Puteai sa ii explici acest lucru cand va vedeati si poate se justifica. Normal ca v-ati certat din moment ce si tu ai plecat
Na, ia baiatu de unde nu-i acum
Foarte prostesc din partea ta, pentru 15 minute atata necaz?
Imatur, am întârziat la prima întâlnire cu iubitul meu o ora și nu s-a supărat. Poate a avut o problema, sau era trafic.
Mutubal întreabă: