| laviniabeluska11 a întrebat:

Bună, TPU! Am început să mă văd cu un tip în urmă cu 3 luni. Am făcut sex de la prima întâlnire și de atunci ne-am tot văzut, gen de câteva ori pe săptămână, dar doar pentru sex. Ideea e că el mi-a zis că e un tip fără sentimente și că nu poate să se implice. Eu i-am zis că m-am atașat puțin de el și el mi-a zis că și el s-a atașat. Am făcut sex cu mai multi tipi, dar parcă el mă tratează diferit. Adică mă sărută pe tot corpul, mă sărută în timpul sexului foarte mult si de fiecarre dată vrea să am orgasm si etc, mă tine in brate după, înainte, mă simt ca iubita lui. Si dacă suntem pe afară tot îmi arată semne de protectivitate, nu se mai uită nici după altele. Credeti ca tine cât de cât la mine si i se pare copilărește să arate verbal ca tine?

27 răspunsuri:
| Nextone a răspuns:

Stii vorba aia: "ce semeni aia culegi". Ce te astepti sa gasesti la un baiat daca tu ti'o tragi de la prima intalnire? Tu stii daca vrei o relatie sau nu, dar odata ce ti s-a dus buhu ca ti-o tragi toti vor sa fie cu tine. E clar ca te place altfel nu facea sex cu tine, cat despre sentimente nu stiu, poate pentru o relatie vrea si el o fata serioasa... Nu poti afla decat daca vorbesti cu el si o sa vezi in timp.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Domnisoara studenta permite-mi sa va felicit pentru ca va traiti studentia la maxim nu ca toate pocaitele care stau dupa un singur carnat RESPECT. Baiatul e mort dupa tine, se pare ca te descurci impecabil in pat.

| RAY a răspuns:

Pana la urma tu stii ce vrei? sex sau relatie? o fata serioasa care vrea relatie nu face sex de la prima intarnire

| corbulalbrosu a răspuns:

Nu te lua dupa rautaciosi, fa sex acum cat esti libera si poti. Succes!

| mihai69 a răspuns:

Nu te place, dar îi place să facă sex.
Nu neapărat cu tine, cu oricare alta ar face la fel - așa știe el. Și știe bine!winking

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Da, cred ca te place.
Cel mai bine, cred ca e sa stai asa, o vreme, sa vezi daca se indragosteste, sau nu.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Deci din cate povesti ai spus, acum m-am incurcat.
Pana la urma tu stii daca tine. Doar tu ai fost cu multi si ar trebui sa iti dai seama care tine mai mult.

| Emilian65 a răspuns:

Daca face toate cele zise de tine, inseamna ca tine foarte mult la tine.

| LoveSleep a răspuns:

Nu ne dai o poză cu tine? Nu știu de ceilalți dar eu mor de curiozitate.

| anonim_4396 a răspuns (pentru LoveSleep):

Te complici cu poze, scoate-o la un suc si o sa si-o traga si cu tine, n-a ratat niciunul pana acum. Sa o pupi peste tot ca sa creada ca o iubesti!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru anonim_4396):

Bine boss

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru LoveSleep):

Utilizatorul Zorok are profilul ei de facebook ia legatura cu el

| Doub a răspuns:

Nu avem de unde să ştim şi nici nu ne f.k.g pasă.

| Lawliet14 a răspuns:

Are nevoie si el de afectiune dar daca a facut asta nu inseamna ca vrea neaparat sa fie cu tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te poate saruta pe tot corpul ca esti frumoasa si ca i place, nu arata asta ca tine la tine, cum nu arata ca tine la tine nici atunci cand nu se uita la altele.Una e atasarea, alta e tinutul, sau iubirea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Târ

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Gul de cărţi

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Bwuahahahah

| bogdan72 a răspuns:

Poate tine la tine si nu-si da seama. Pe asta cu "sunt un tip fara sentimente" o credem toti... pana la proba contrarie.

| cineva666 a răspuns:

Mmmm, ''mi a spus ca e un tip fara sentimente si ca nu poate sa te implice''. o fi suferit mult in trecut dupa vreo fata si dezamagit fiind nu vrea sa se mai implice decat sexual. fara sentimente... de frica sa nu fie dezamagit iar. de se poarta asa cu tine inseamna ca nu ii esti indiferenta happy ca desi ii este frica sa mai puna sentimente, o va face daca tu ii vei demonstra ca esti fata pe care si o doreste.

| cineva666 a răspuns:

Cred ca deja are sentimente pentru tine in oarecare masura happy dar in ochii tai vrea sa fie tipul fara sentimente (de frica sa nu ti bati joc de el...) desi comportamentul lui il cam da de gol ca nu ii esti indiferenta.

| cineva666 a răspuns:

Eu nu sunt de acord cu sexul de la prima intalnire happy persoana cu care te ai culcat ar putea sa creada ca esti o persoana care cedeaza usor de cate ori se intalneste cu alta persoana... prin faptul asta nu inspiri incredere happy. a fost alegerea ta oricum happy

| DarySiNimicMaiMult a răspuns:

Vai de tine! Cel mai bine ar fi sa-l intrebi daca te iubeste, si de ce te complici atat de mult? Nu poti sa-ti alegi unul si cu ala sa ramai? Nu ar fi trebui sa faci sex de la prima intalnire, poate te crede prostituata. straight face Usoara si imatura esti...Mai bine nu ai mai sta cu el, daca nici impreuna nu sunteti. straight face laughing

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru DarySiNimicMaiMult):

Daca faci sex la prima intalnire nu inseamna ca esti prostituata, prostituata ia bani pentru sex, fata noastra a facut pe gratis. Ea isi traieste maxim viata, acum e momentul multe fete trebuie sa-i urmeze exemplul

| DarySiNimicMaiMult a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Am spus ca poate baiatul ala crede.Nu sunt de parere ca trebuie sa faca sex de la prima intalnire, si nici sa o faca in continuare daca ei nu sunt impreuna! Eu am incercat sa-i dau un sfat deoarece nu sunt de parere ca e bine ceea ce face.Dar...In fine...In Romania asta nu este o problema grava. straight face Si nici varsta nu i-o stiu.

| Francesca1997 a răspuns:

Ce dragut, sigur te place...***-l tu bine pana nu ti-l *** alta.

| Valentina220033 a răspuns:

Ba nu stiu dar succes in continuare la "seps"!