Are nevoie si el de afectiune dar daca a facut asta nu inseamna ca vrea neaparat sa fie cu tine.
Da, cred ca te place.
Cel mai bine, cred ca e sa stai asa, o vreme, sa vezi daca se indragosteste, sau nu.
Deci din cate povesti ai spus, acum m-am incurcat.
Pana la urma tu stii daca tine. Doar tu ai fost cu multi si ar trebui sa iti dai seama care tine mai mult.
Pana la urma tu stii ce vrei? sex sau relatie? o fata serioasa care vrea relatie nu face sex de la prima intarnire
Te complici cu poze, scoate-o la un suc si o sa si-o traga si cu tine, n-a ratat niciunul pana acum. Sa o pupi peste tot ca sa creada ca o iubesti!
Vai de tine! Cel mai bine ar fi sa-l intrebi daca te iubeste, si de ce te complici atat de mult? Nu poti sa-ti alegi unul si cu ala sa ramai? Nu ar fi trebui sa faci sex de la prima intalnire, poate te crede prostituata. Usoara si imatura esti...Mai bine nu ai mai sta cu el, daca nici impreuna nu sunteti.
Domnisoara studenta permite-mi sa va felicit pentru ca va traiti studentia la maxim nu ca toate pocaitele care stau dupa un singur carnat RESPECT. Baiatul e mort dupa tine, se pare ca te descurci impecabil in pat.
Nu te place, dar îi place să facă sex.
Nu neapărat cu tine, cu oricare alta ar face la fel - așa știe el. Și știe bine!
Daca faci sex la prima intalnire nu inseamna ca esti prostituata, prostituata ia bani pentru sex, fata noastra a facut pe gratis. Ea isi traieste maxim viata, acum e momentul multe fete trebuie sa-i urmeze exemplul
Utilizatorul Zorok are profilul ei de facebook ia legatura cu el
Poate tine la tine si nu-si da seama. Pe asta cu "sunt un tip fara sentimente" o credem toti... pana la proba contrarie.
Am spus ca poate baiatul ala crede.Nu sunt de parere ca trebuie sa faca sex de la prima intalnire, si nici sa o faca in continuare daca ei nu sunt impreuna! Eu am incercat sa-i dau un sfat deoarece nu sunt de parere ca e bine ceea ce face.Dar...In fine...In Romania asta nu este o problema grava. Si nici varsta nu i-o stiu.
Stii vorba aia: "ce semeni aia culegi". Ce te astepti sa gasesti la un baiat daca tu ti'o tragi de la prima intalnire? Tu stii daca vrei o relatie sau nu, dar odata ce ti s-a dus buhu ca ti-o tragi toti vor sa fie cu tine. E clar ca te place altfel nu facea sex cu tine, cat despre sentimente nu stiu, poate pentru o relatie vrea si el o fata serioasa... Nu poti afla decat daca vorbesti cu el si o sa vezi in timp.
Mmmm, ''mi a spus ca e un tip fara sentimente si ca nu poate sa te implice''. o fi suferit mult in trecut dupa vreo fata si dezamagit fiind nu vrea sa se mai implice decat sexual. fara sentimente... de frica sa nu fie dezamagit iar. de se poarta asa cu tine inseamna ca nu ii esti indiferenta ca desi ii este frica sa mai puna sentimente, o va face daca tu ii vei demonstra ca esti fata pe care si o doreste.
Cred ca deja are sentimente pentru tine in oarecare masura dar in ochii tai vrea sa fie tipul fara sentimente (de frica sa nu ti bati joc de el...) desi comportamentul lui il cam da de gol ca nu ii esti indiferenta.
Eu nu sunt de acord cu sexul de la prima intalnire persoana cu care te ai culcat ar putea sa creada ca esti o persoana care cedeaza usor de cate ori se intalneste cu alta persoana... prin faptul asta nu inspiri incredere . a fost alegerea ta oricum