| JustFuckIT a întrebat:

Am intalnit o fata pe facebook si m-am simtit atras de ea.
Mi-am luat inima in dinti si am vorbit cu ea, am vorbit si am vorbit, ne simtisem bine (sau cel putin aveam impresia )
Avem multe lucruri in comun.
In ultimele zile nu prea mai raspundea la mesaje ( cu toate ca le vazuse ) si cand o facea, imi spunea ca e ocupata si ca are teme bla bla bla.
Am intrebat-o pe o colega de-a ei (buna prietena cu mine ) si mi-a zis ca nu avem/are teme de facut.
M-a mintit si nu stiu de ce. Probail nu mai vrea sa vorbeasca cu mine si nu vre sa-mi spuna pe fata.
Nu a facut-o numai o data si de mai multe ori.
Ce sa fac? Chiar imi place de aceasta fata.
Mutumesc.

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Poate ca nu vrea sa intre intr-o relatie. Poate ca si-a dat seamaca nu te place suficient. Las-o mai incet o vreme si vezi ce se intampla.
In nici un caz nu ii spune ca stii ca nu spune adevarul, clar o pierzi!

5 răspunsuri:
| SebastianCMT a răspuns:

S-a plictisit de a vorbii cu tine, ii este frica sa nu se ajunga mai departe! SI poate fii si vina ta, pentru ca nu ai stiut cum sa o iei, sfatul meu este sa o lasi nu o mai cauta, si daca isi v-a dorii te va mai cauta ea! happy Iti spun si eu si restul baietilor, din propria experienta!

| Solitude15 a răspuns:

Intreab-o de ce nu mai vrea sa vorbeasca cu tine zii ca stii ca nu ti-a zis adevarul

| JustFuckIT explică (pentru SebastianCMT):

Nu e ca celelalte. E diferita. Nu o pot lasa.
A avut o experiente neplacuta cu fostul' ei prieten si cred ca de aceea nu mai vrea o relatie.
In plus nu stiu ce sanse am eu. Nu sunt singurul "concurent".
Sunt inca zeci..sute de baieti care ar vrea-o.
Ce sanse are unul ca mine?

| 愛日本 a răspuns:

Pur si simplu nu mai vrea sa vorbeasca cu tine, sau nu mai are chef. Nu intra pe ea si nu o intreba, asa pri a fi prea insistent si stresant, enervant.Las-o.

| RAY a răspuns (pentru JustFuckIT):

Wow dar ce star e fata asta? mai lasa fb ca nici unde nu ajungi cu fb