| madalin1008 a întrebat:

Am intrebat-o pe fata de care imi place daca se combina cu mine si de joi seara de cand i-am zis nici macar nu mai vb cu mine pe mes(o intreb ce face nu zice nimic si iese)si la scoala daca o intreb daca vrea sau nu tot la fel(pleaca si nu zice nimic).Ce credeti :vrea sau nu.Va rog vreau un raspuns urgent ca luni dimineata pleaca in Turcia pentru o saptamana.MULTUMESC ANTICIPAT

Răspuns Câştigător
| JustSomebody a răspuns:

Buna.Cam ciudat comportamentul acestei fete.Eu cred ca daca ar fi vrut sa fie cu tine ar fi zis DA sau macar ti-ar fi spus mai lasa-ma sa ma gandesc ceva de genul, dar nu te-ar fi ignorat total.Presupun ca nu vrea sa fiu iubita ta si considera ca daca te ignora nici tu nu o vei mai dori, desi greseste daca abordeaza aceasta tactica.Nu cred ca merita sa te milogesti de ea pentru ca dragoste cu forta nu se face si daca vrea sa ii dai cadouri scumpe si chestii ca sa zica Da eu zic sa nu te incurci cu ea.Cauta o fata care stie ce isi doreste si spune lucrurile in fata.Nu o lasa sa isi bata joc de tine sau sa te foloseasca. Faci cum vrei eu ti-am spus parerea mea plus ca daca merge o saptamana in Turcia cine stie daca iti va ramane fidela cat timp este plecata daca ea nici macar nu are curajul sa iti spuna Da sau Nu.P.S. depinde si tu cum i-ai cerut prietenia, adica trebuia sa fii dulce nu sa o intrebi vrei sa fii gagica mea caci daca a fost asa inteleg de ce fata nu te vrea, desi nu cred ac ai fost nesimtit cand i-ai spus-o. Oricum, succes si byehappy

9 răspunsuri:
| GLu a răspuns:

Asteapta ca o fata trebuie sa "cantareasca un raspuns", sau nu vrea sa para "disperata si te mai fierbe"

| AndreeaSoo9 a răspuns:

Din caraterul descris, poate a ramas surprinsa de intrebarea ta, poate nu se astepta.Incearca sa vorbesti cu ea.Mult succes!

| makeitreal a răspuns:

Incearca sa te evite, deci nu prea cred ca vrea.

| fatarea191 a răspuns:

Poi poate ca ii place de tine dar nu stiu daca ii place cum iai spus acest lucru.Eu cred ca ai "speriato" putin.Nu asa se cucereste o fata! Trebuie sa o chemi la plimbare sa vezi daca se simnte bine cu tine, apoi incet incet ii spui ca e frumoasa, ea va fi rusinata si ai cucerito.Dar sa nu-i mai spui uni fete hai sa ne combinam fara sa stii foarte bine ce simnte ia. Sper ca te-am ajutat.

| madalin1008 explică (pentru GLu):

Idul meu este iliemada44.Adauga-ma in lista daca vrei sa ma ajuti. Adica sa iti spun cum sta treaba poate imi dai un sfat

| Nosferatus a răspuns:

Buna madalin
si eu sunt tot in aceasta situatie
si eu am intrebat asa o fata si nu mai vb cu mine
eu zic asa
nu stie ce sa faca e timida lasa nu o sicii la cap las-o si intreab-o cind e singura sa iti zica da sau nu
funda?

| iustiy a răspuns:

Eu cred ca te considera doar un simplu prieten nu ca iubit

| ViVi99 a răspuns:

In primul rand, posibil sa fie intr-o relatie sau sa se emotioneze. Da-i putin timp si vezi cum se comporta cu tine. Ca sa-i distragi atentia, fii politicos cu ea, oferindu-te s-o ajuti. Poti sa te dai drept un prieten de-al tau si sa vorbesti cu ea pe mess(acel prieten ar trebui sa stie ca tu vrei sa te dai dept el, deoarece se poate supara pe tine). Spune-i ca vrei s-o cunosti mai bine. apoi, da-te in poveste de" acel prieten care este interesat de ea" (acela fiind tu). Nu trebuie s-o bati la cap cu mii de intrebari sau sa fi insistent, pentru ca este foarte enervant. Important este sa ai grija cum o iei, astfel incat sa iasa la urma cum vreui tu. Nu uita ca, intai de toate trebuie sa afli daca are iubit sau nu, ca sa nu o dai in bara cu iubitul.

| madalin1008 explică (pentru ViVi99):

Daca are prieten m-am interesat si nu are.Asta a fost primul pas.