anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU
Am iubit si eu o fata si am trecut prin mai multe(inselat,suferit) si au trecut 7 luni in care nici nu o salutam pe strada si prietenii ei zicand ca ma iubeste si ca ei e frica sa vina la mine ca poate o refuz.Eu sincer mai simt ceva pentru ea(nu e zi sa nu ma gandesc la ea macar o data dar sunt momente cand mai ascult o melodie ce imi aminteste de noi si sufar) si recent a vorbit cu mine pe mess ca ma sterge ca numai ma poate avea in lista,(oricum nu vorbeam) si observ ca vorbeste cu fostul ei(din like-uri,comentarii pe facebook) cu care si m-a inselat(sarutandu-se) de care a zis ca numai are ochi sa il vada. Numai stiu ce sa cred, ce sa fac.

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu aveai suficienta energie emotionala sa te implici intr-o noua relatie,dat fiind ca pierdeai cantitati uriase suferind.
Bine,pe de alta parte,poate ca nici nu-ti placeau,nu pot sti.
Dar,incearca sa depasesti momentul asta critic si stii de ce?
Undeva,in fata ta,te asteapta o fata care te poate face fericit.
Cu cat insisti mai mult in trecut, cu atat mai mult amani momentul intalnirii cu ea.
Si iti repet, nu te mai incapatana sa fii nefericit!

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
greece12
| greece12 a răspuns:

De ce te uiti inapoi?
Lasa trecutul la locul lui,acolo unde e,adica in trecut si priveste in fata, nu te incapatana sa fii nefericit, de 7 luni te stradui s-o uiti.
Sa inteleg ca ti-ai pierdut 7 luni din viata degeaba? Pentru ca tot acolo te afli!
E un cerc vicios, rupe-l!
Ai intarziat deja, foarte mult.
Ziua de ieri s-a sfarsit noaptea trecuta.
Fiecare zi este un nou inceput.Invata sa uiti.Si mergi mai departe!

| NoName_8511 a răspuns:

Sincer. sunt multe fete in lumea asta care inca sunt dispuse sa iubeasca din inima... si sunt foarte multe care sunt perverse...
De cele mai multe ori fetele spun "Ma combin cu el ca sa-l fac sa sufere" si ajung sa il iubeasca...dar de cele mai multe ori.se intampla ce ai patit tu!sad Imi pare rau. incearca sa-ti cauti fericirea in alta parte, ea e de partea trecutului.

| Crisu a răspuns:

Ea nu stie ce vrea. Nu stie daca sa se impace cu tine sau sa mai aibe vreo treaba cu fostul. Lasa amintirile, lasa trecutul. Traieste-ti viitorul, si ai sa vezi ca timpul vindeca orice rana, indiferent cat de adanca e. :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru greece12):

Da ai dreptate...sincer de atuncea mai am fost cu 4 fete dar asa pentru o saptamana maxim si am ramas doar prieteni, nu stiu nu ma atrageau destul sau poate numai aveam eu rabdare sa trec prin toate fazele alea la inceput.
Oricum mersi mult de raspuns.

| DaW a răspuns:

Sa stii ca asta isi bate joc de tine am patit si eu la fel big grin straight face da-i pace mai sunt fete.oh go on a profitat de tine happy