1. Da, te doare. Si nu numai atunci cand se produce dezvirginarea, ci si la urmatoarele 4-5 partide. Asta se-ntampla fiindca vaginul tau nu e obisnuit cu actul sexual.
2. Trebuie sa o faci neaparat cu prezervativ. Dac-o faci fara, te expui riscului de a ramane insarcinata (cred ca ai auzit de picatura placerii, lichidul incolor eliminat de barbati, care poate contine spermatozoizi). Iar asta nu e singura problema. Poti de asemenea, sa faci o infectie. Atunci cand te dezvirginezi, se produce o leziune care se poate infecta, daca ajung acolo microbi.
3. In mod normal, n-ar trebui sa fie niciun efect. Daca baiatul te forteaza insa, sau e brutal, s-ar putea sa ai dureri chiar si dupa incheierea actului sexual.
4. Orgasmul la femei, e o poveste lunga. Daca prin masturbare (sau petting cum spun unii), iti este f usor sa ajungi la orgasm, lucrurile se schimba cand e vorba de sex.Vaginul nu are multe terminatii nervoase, prin urmare se stimuleaza mai greu. In afara de asta, daca folosesti prezervativul, s-ar putea sa ai o senzatie destul de neplacuta, de la frecare. Unele femei se plang de usturimi.
E f important ca barbatul/baiatul sa aiba experienta si sa nu se gandeasca numai la el. Daca nu e dispus sa faca eforturi sa te simti si tu bine, n-o sa-ti placa prea mult.
Daca nu va informati inainte normal ca doare, informati-va si despre preludiu
Cu prezervativ
http://forum.romedic.ro/prod/Dupa_dezvirginare_038623.html
O sa te doara si pe tine si pe partenerul tau daca si el e virgin, dar nu e o durere sa zici ca nu mai poti, e o durere usoara care te face sa stii ca ai un act sexual pentru prima data.
As vrea sa rectific putin primul tau raspuns. Stii, daca partenerul tau stie cum sa te faca sa te simti atat de bine incat sa fii excitata maxim nu o sa doara deloc, da la urmatoarele 4 partide sa zicem ca doare dar nu e o durere puternica. Cum ai spus si tu, daca partenerul are experienta si face un efort sa fie placere pentruu ambii parteneri crede-ma ca nu doare deloc
Multumesc mult pentru ca te-ai oferit sa imi raspunzi la toate intrebarile, m-am lamurit cu tot
KatiMe27 întreabă: