| beautiful909 a întrebat:

Am nevoie de ajutor imi place mult de un baiat si cred ca ma indragostesc de el, dar el mie foarte bun prieten si nu stiu ce sa fac. El mi-a zis o data ca m-a placut cand m-a vazut prima data, dar simt ca si acum ma place. Ne intalnim mereu la scoala si vb mult pe mess, iar cand trece pe unde stau eu mereu se uita lung sa vada daca nu sunt pe afara, dar nu inteleg de ce nu m-a intrebat niciodata daca vreau sa fiu iubita lui...amandoi avem 17 ani si mereu cand ne vedem ne inrosim. Simt ca innebunesc cand il vad va rog dati-mi niste sfaturi ca nu stiu ce sa fac si fara misto. Dau funda :*

Răspuns Câştigător
| wildthing a răspuns:

Crede-ma pe mine, nu iti e foarte bun prieten, pentru ca noi baietii nu stim ce-i aia "prietenie platonica" atunci cand vine vorba de o fata. Daca ii spun unei fete ca ii sunt amic, de fapt ii spun ca sunt indragotit de ea sau imi place de ea, dar sunt prea timid sa i-o spun direct. Crede-ma ca nu ar avea atata rabdare sa stea de vorba atat de mult pe mess, sau sa isi petreaca mult timp cu tine, daca nu te-ar fi iubit. Eu sunt aproape sigur ca e timid si nu stie cum sa iti spuna ca te iubeste, sau nu e sigur de ceea ce simti tu pentru el si se teme sa nu-l respingi. De-aia nu te-a intrebat niciodata daca vrei sa-i fii iubita.

5 răspunsuri:
| DdoarEuuu a răspuns:

Omgggg. greuulaughing. cerei u asta. poate el este prea timid sa te intrebe. fa-ti o data curaj cand sunteti singuri si intreaba-l.:d

| missoriginal a răspuns:

Poate ca este timid si nu stie cum sa te abordeze sau poate crede ca daca iti va marturisi ca te place vei rade de el
Stiu si eu...incearca sa-i dai tu de inteles ca il placi(stai mult cu el, priveste`l intens, zambeste`i frumos...)si poate ca va face el primul pas
Mult succes in dragostekisswave

| Memecy a răspuns:

Situatia asta nu`i asa dificila pe cat pare tu trebuie sa pui in balanta 2 lucrui
primul - relatia asta a vostra de prieteni foarte buni si gandeste-te cum te simti in starea asta eu zic ca nu rau si gandeste-te daca ati fi iubiti cum ar fi... hai fie, foarte roz in primele momente (dar nu uita ca dragostea sec XXI e o femeie usurateca sa nu zic c***a ) dar cat crezi ca va tine dupa o relatie de iubire mai scurta sau mai lunga ghici ce urmeaza? NU, nu iti doresc asa ceva mult mai oke este sa fiti foarte buni prieteni happy va intelegeti foarte bine va si iubiti char daca nu ziceti "te iubesc "

si nu uita cand nu zici te iubesc si simti asta, atunci iubesti cu adevarat

deja cand ii zici " te iubesc " cuiva deja in gandul tau apare de fapt altceva " ma simt inrobit, indatorat" ci nu "te iubesc"

sunt sigur ca intelegi happy

| vlad8249 a răspuns:

Te-ai gandit ca poate asteapta ca tu sa faci primul pas?

| beautiful909 explică (pentru wildthing):

M-am gandit la ce ai spus wildthing si poate ai dreptate, dar noi suntem prieteni buni de un an si in acest timp si-a dat seama ca il plac mult si tot nu a avut curaj sa faca el primul pas. Sunt foarte confuza nu stiu ce sa fac.