Bună, nu e neapărat cum nu e neapărat să îţi ia nici el ceva dar dacă tu simţi îi poţi cumpăra ceva mic, mai mult simbolic.
Nu trebuie sa cumperi nimic, daca chiar vrei poti sa-i cumperi un spray, deodorant, parfum ceva gen
Nu te obliga nimeni sa ii cumperi un cadou. Daca vrei sa ii arati cumpara-i ceva mic, un simbol al dragostei tale pentru el. O inimioara, ceva, Bafta!
De ce sa-i cumperi ceva? eu zic ca ar fi mult mai bine sa ii oferi o seara mai speciala in care sa il surprinzi... baietilor le place cand ai initiativa.
Daca tu iti doresti sa-i cumperi ceva o faci doar pentru ca vrei, nu trebuie neaparat! si un mesaj frumos dimineata ii poate bucura ziuasucces
Sa-l ia nu-i problema, sunt aici sa ajut oamenii de pe TPU! vin rar pe TPU caci nu am timpul necesar, dar si cand vin stau toata ziua.
"Face-ti-va datoria de membrii ai acestei comunitati si ajutati-ma cu un raspuns" Ha, s-o crezi tu, o sa-mi bat joc pana ma suspendeaza si pe contul asta.
Asa, sa-ti raspund la intrebare, no?
Un prezervativ e bun.
Pai, din moment ce aveti doar o luna impreuna, nu e necesar. Dar daca tu vrei, ai putea sa-i iei o mica atentie, de exemplu o rama foto, sau un parfum. Puteti iesi la o pizza sau inghetata impreuna
Ca nu ai luat titlul de campion! Nu ai pic de ambitie...
Numele pe care il ai are scop de consolare, nu? Nefiind destul de sexi, ai pus capra, deoarece sunt sigura ca e mai sexi ca tine! Multumesc pentru raspuns, cam trist sa observ ceea ce cauti tu la o fata.
Nu e o problema! Am ambitie cand doresc acel lucru, chiar am ce doresc.