| cristinq a întrebat:

Buna TPU, am nevoie de ajutor.
Saptamana trecuta am avut contacte sexuale cu iubitul meu, protejate toate, inclusiv cu ejaculare in afara vaginului chiar daca era prezervativul.
Ar fi trebuit sa-mi vina menstruatia pe 19, dupa calendarul de pe telefon si cred ca menstruatia mea devenise regulata(in iulie mi-o venit pe 20 iar in august pe 24)
înainte era neregulata de obicei.
Azi e 24 si încă nu mi-a venit si nici nu prea am simptome ca ar veni.
Sunt sanse sa fiu insarcinata? O greseala pe care am facut-o a fost ca, dupa ce ii facusem oral, am pus saliva la vagin ca sa alunece si nu stiu daca chestia asta a afectat cu ceva. Va rog sa-mi scrieti raspunsuri serioase!

Răspuns Câştigător
| Miruna333 a răspuns:

Contact sexual protejat, lipsit de accidente= 0 sanse
Menstruatia intarzie din N motive, citeste pe net
Daca iti intarzie, nu esti instantaneu insarcinata
Nu conteaza ce ai facut dupa oral, nu se ramane insarcinata de la asa ceva
Doar de la sex

9 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Ce aplicatie folosesti pe telefon? Nu suna ca si cum ai ciclul menstrual regulat, prin urmare nu ai ce sa calculezi.Regulat inseamna diferenta de maxim 1-3 zile intre cicluri.De exemplu eu il am regulat, la mine dureaza 27-29 de zile, cu o dereglare de 1-2 ori pe an(ultima data a fost doar de 24 de zile). Pentru intarzieri pot exista tot felul de motive, noi nu avem de unde sti precis.

Te sfatuiesc sa citesti aici :

https://www.medlife.ro/articole-medicale/de-ce-intarzie-menstruatia

https://www.sfatulmedicului.ro/......atia_16108

https://www.drmax.ro/articole/intarzierea-menstruatiei

| cristinq explică (pentru dullcat):

Am iPhone si folosesc aplicația de la sistem.

| dullcat a răspuns (pentru cristinq):

Bine, dar repet, daca ciclul este neregulat, nu ai ce calcula, mai mult te induce in eroare.Ce varsta ai?

| Violleta2022 a răspuns:

Arunca calendarul ala, ca-i inutil pentru femeile cu ciclul de tip neregulat, fiindca un ciclu neregulat nu devin regulat, chiar daca se intampla ca doua luni sa vina la acelasi numar de zile.

| cristinq explică (pentru dullcat):

17, deci nu ar trebui sa ma stresez ca încă nu mi-a venit?
Au trecut 36 de zile de când mi-a început menstruatia din august, si știam ca nu e normal sa depășească 35 de zile, dar totul a fost protejat la contacte.

| Emilian65 a răspuns:

Nu sunt șanse sa fi ramas gravida.

| dullcat a răspuns (pentru cristinq):

Nu, nu am spus ca nu este motiv de ingrijorare.Ia in considerare sa faci un test de sarcina mai tarziu si eventual sa mergi la medic.

Iar ciclul neregulat se echilibreaza la un moment dat, nu-i ca si cum ramai cu el toata viata.Trebuie sa se normalizeze at some point, sa devina regulat. Daca nu se intampla asta inseamna ca suferi de o afectiune de sanatate.De exemplu, daca prima menstruatie (se numeste menarha) ti-a venit la 14 ani, poate dura intre 2 si 5-6 ani sa se regleze, sa ai si tu ciclu regulat.

Răspuns utilizator avertizat
| cristinq explică (pentru Goete):

Nu mi-a ejaculat in gura, i-am facut doar putin oral, probabil era doar lichidul pre ejaculator