Inainte de a ti raspunde, lamureste-ma si pe mine cu ceva...ai fost la scoala si dupa ore te-ai dus la bar...a inceput cumva scoala? eu stiu ca nu [intalneste-te cu al 2-lea pentru ca primul nu te vrea]
Nu putem decide noi pentru tine. Tu sti ce simti, nu noi. Daca tu vrei sa te intalnesti cu primul, intalneste-te cu ala.
Propunerile facute de baieti intr-un bar au in spate alte interese.Eu cred ca ar trebui sa alegi pe niciunu, pentru ca atunci cand sunt 2, te alegi cu nimeni.Vechiul proverb.Niciodata sa nu agati si sa nu te lasi agatata intr-un bar, caci nu vei avea ceea ce-ti imaginezi ca va veni.Parerea mea.
Vorbeste din nou pe fb cu primul si spune-i de felul in care s-a comportat si asa aflii de ce a fost rece cu tine. Daca te evita in continuare orienteaza-te spre al doilea
Buna
So,in primul rand sunt de acord cu Zeref...mai intai ar trebui sa-l cunosti putin pe,, al 2`lea'' si mai apoi vezi daca merita.
In legatura cu 1`ul eu zic sa mai vb inca o data cu el, sa-i spui de ce era asa de,, posomorat''azi si alte de`astea.
Si nu uita, nu te arunca intr-o relatie fara sa cunosti persoana.
Byeee```
Ori la bar ori la magazin? psihologic vorbind un individ actioneaza diferit in functie de locatie.La o biblioteca este mai profund, la o florarie este mai tandru, intr-un bar vrea sa para mai macho. Locatia ofera o "alta personalitate" daca intelegi ce vreau sa spun.Toti o fac la fel, este doar un reflex neconditionat.