anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de ajutor I don't want to see Trec peste toata povestea si zic pe scurt: am un iubit(el are 19 ani iar eu 17)care vroia cam de 4 luni sa fie cum mine si de o luna suntem impreuna doar ca e cam indiferent cand vorbim pe net (cand ne intalnim e totul ok).Adica in aceasta seara mi-a zis ca vine la mine iar apoi a zis ca nu mai poate... dupa aia ca poate (dupa ce am zis eu ca nu mai vreau).I-am si zis ca stiu ca se joaca,ca vrea sa para indiferent ca sa vada daca tin eu la el si nu a negat dar deja,cred eu, ca el vrea de fapt sa-mi arate ca nu tine mai deloc la mine desi ma minte ca ma iubeste.Ce ar trebui sa fac? Sa ma joc si eu? Nu prea as vrea pentru ca am fost foarte rea cu el si mi-am cam batut joc(acum cred ca de aia vrea sa faca si el tot la fel ca mine) iar el tot s-a reintors la mine (cand nu eram impreuna). Nici nu prea as vrea sa-l parasesc ca imi place de el, este cam asa cum vreau eu in afara de aceste lucruri pe care le face doar cand vorbim pe net sau la telefon.

P.S: Scuze daca am scris mult big grin

Răspuns Câştigător
| MisterRip a răspuns:

Eu zic totusi sa ramai cu el, aceste chestii se pot discuta si se pot rezolva, nimeni nu e perfect ai uitat? Daca merita eu zic sa te impaci cu el si sa rezolvati micile probleme, si totul va fi super ok. Deci bafta

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru MisterRip):

Habar nu am daca merita pentru ca nu stiu ce sa cred confused Nu vrea sa renunte la mine in caz ca o sa plec in Germania straight face si nici daca pleaca el la Bucuresti nu vrea sa renunte.

| MisterRip a răspuns (pentru anonim_4396):

Stii cum e... la distanta toti cei 4 vor fi fericiti laughing... Daca unu din voi are de gand sa plece in alta parte. Pune punct e cel mai binewinking Asta e viata

anonim_4396

laughing

:-P

anonim_4396

Simplu de zis, greu de facut.

| Terminatorul2 a răspuns:

Waaaaaaa, mi-a dat lenea o palma peste cap cand am vazut cat ai scris happy
In fine eu zic sa nu renunti la el daca zici ca iti place de baiatwinking

| neutrino a răspuns:

Pana apare o alta alternativa, va puteti juca in continuare.

Zimi vreodata cand nu e asa? Fara putin efort nimic nu vine de la sine.