Ca sa inteleg ca tu ai vrea nunta cu el? are 18 ani normal ca vrea sex ce ar putea vrea altceva? tu daca te saruti cu toti baieti din scoala nu dai dovada ca esti fata serioasa, asa ca doar un tampit ar avea o relatie cu tine.dar sunt sanse mari la cat de prosti sunt baieti din ziua de azi si cred in fete de genul tau
Man,eu chiar m.am indragostit de el, si simt cum imi transmite asa o energie euforica de fiecare data cand il iau in brate, chiar imi place..si da, vreau sa facem si nunta daca se poate
Deja la varsta asta?
Da,care-i problema?!
Ma inviti la nunta?
Dorinta lui este cat se poate de evidenta si concludenta. Doar de tine depinde ce va urma si cum se va desfasura. Succes si bafta!
Ori vrea o relație cu tine ori a vrut să dovedească ceva prietenilor lui. Tu știi mai bine.
Ideea e ca noi vorbim doar in cadrul scolii, gen dupa fiecare e pe treaba lui >>si nu stiu ce sa cred despre asta. faza-i ca el m-a cautat odata pe Facebook dupa un party (la care ne-am si cunoscut) si eu i-am raspuns de abia dupa o luna, ca nu vazusem mesajul si i-am explicat, probabil s-a simtit respins sau ceva si de aia nu ma mai cauta in privat(in afara scolii), desi nu exista data in ncare sa ne intalnim si sa nu ne imbratisam/pupam si sa dam priviri dulci ..nu stiu cum sa procedez, nu prea pot sa ma avant si sa-l sarut eu, pentru ca e mai inalt ca mine si mi-e teama sa nu nimeresc, mi-e si putin frica, pentru ca chiar il plac si ma emotionez
din cauza asta are si capul spart acum
saracul
saracu păi scrie-i pe Facebook o să insemne mult pntru el.
Cam mult pentru mine poate o s-o fac
Incearcă.