Dorinta lui este cat se poate de evidenta si concludenta. Doar de tine depinde ce va urma si cum se va desfasura. Succes si bafta!
Eu cred ca tu-ti faci deja o reputatie foarte proasta in liceu, daca-ti place sa te saruti cu cat mai multi baieti si colegii te intreaba daca esti si cu asta.
Tie iti convinge sa te considere tot liceul o usuratica?
Intentiile unui baiat este sa primeasca ceva, cam ceea ce au primit altii si nu-i greu, atat vreme cat tu singura ai confirmat ca ai mai facut-o si cu altii, deci, se stie sigur acum ca esti disponibila si dispusa la pupat, giugiulit si cine stie, poate chiar mai mult. Daca accepti asa ecva in public, marea majoritate sunt convinsi ca acecpti mai multe chiar in privat, ori baietii se ingramadesc sa primeasca si ei, ca doar nu au intentii serioase de insuratoare acum, la varsta asta.
Ideea e ca noi vorbim doar in cadrul scolii, gen dupa fiecare e pe treaba lui >>si nu stiu ce sa cred despre asta. faza-i ca el m-a cautat odata pe Facebook dupa un party (la care ne-am si cunoscut) si eu i-am raspuns de abia dupa o luna, ca nu vazusem mesajul si i-am explicat, probabil s-a simtit respins sau ceva si de aia nu ma mai cauta in privat(in afara scolii), desi nu exista data in ncare sa ne intalnim si sa nu ne imbratisam/pupam si sa dam priviri dulci ..nu stiu cum sa procedez, nu prea pot sa ma avant si sa-l sarut eu, pentru ca e mai inalt ca mine si mi-e teama sa nu nimeresc, mi-e si putin frica, pentru ca chiar il plac si ma emotionez din cauza asta are si capul spart acum saracul
Ori vrea o relație cu tine ori a vrut să dovedească ceva prietenilor lui. Tu știi mai bine.
Gretta,dar n-am facut nimic mai mult cu ei,decat un sarut si chestii din astea mai mici,deci eu inca sunt virgina si intetionez sa ma pastrez pana la casatorie,asta nu e o problema pentru mine v,nu stiu ce cred ei despre mine,posibil sa fie si asta,ca n-au de unde sa stie ei ca eu sunt virgina,ca-i mai spusesem unui baiat asta si nu m-a crezut, si na, dar eu sunt ok, adica sigur n-o sa se ajnga la asta, daca el asta isi doreste. sper sa nu fie asa
saracu păi scrie-i pe Facebook o să insemne mult pntru el.
Tu crezi ca, dupa ce te saruti cu unul si altul prin scoala, lumea va crede ca tu mai esti virgina, sau esti una cuminte?
Tu ce crezi ca vrea baiatul ala de la tine? sa fie excitat si lasat sa fiarba? Pentru ca asta ii faci tu, cand il atati si-l lasi sa te sarute pe gat samd.
Iti spun eu, ce vor toti baietii: sex!
Te asigur ca la varsta adolescentei, cand hormonii pocnesc in voi, de tu sari pe baieti sa te saruti cu ei, ei se excita si vor mai mult decat un sarut, vor sex, pentru ca asta simt, asta doresc, asta viseaza, asta vor!
Nu stiu ce sa zic,poate e mai mult de atat... oricum,la scoala nu pot sa-l ignor sau sa ma feresc de el, ca nu ma lasa, practic vine si se pune in fata mea sau ma ia in brate si nu pot sa-l dau la o parte, si nici eu nu pot sa trec pe langa el si sa nu fac nimic, chiar il plac
Poti sa-i tragi o palma peste fata, sau sa-l raportezi dirigintei.
Nu exista : nu pot sa-l ignor" pentru ca ai ales sa-l lasi sa te pupe, sa te atinga, ceea ce deja iti afecteaza reptutia.
categoric el a auzit de la alti baieti care te-au pupat, cum este si vrea si el, dar unii vor mai mult, ca nu-i normal sa accepti sa te "mozolesti" cu un baiat, ala sarcaul incepe sa fiarba de dorinta, se excita maxim si tu-i spui ca nu-l vrei ca esti virgina. Acum, sincer, nu te mai crede nimeni!
Apoi, tu recunosti ca-ti place de el, deci accepti de buna voie sa fii pupata, atinsa... si odata ce accepti asta, treaba este jumatate facuta, baiatul simte ca esti dispusa la mai mult.
In final este problema ta daca ii cedezi ori nu, ideea este ca, nimeni in scoala ai nu te mai crede virgina atata vreme cat ai trecut prin mai multe "gurite".
Dar n-am zis ca sunt de la mine din scoala, bine, mai este unul si cu asta de acum ..cred ca esti putin cam dura,adica a fi adolescent, nu inseamna a fi u animal, gen ''intoare curu, hai sa ne calarim'', eu cred ca si baietii au sensibilitatea lor.Nu stiu, poate ai avut tu experiente mai nasoale cu genul ala de baieti de care imi spui si esti revoltata, dar exista oameni si oameni, na.
Nu fetita, eu nu am avut asemena experiente, pentru ca nu am dat ocazia niciunuia sa ma sarute prin liceu, am fost crescuta si educata cu alte valori morale, fata de generatia ta.
Dar am avut colege care faceau asta si tot liceul le comenta ca fiind "fete usoare", adica usor de obtinut de la ele, tot ce-si doreau baietii.
Nu sunt revoltata deloc, iti explic ca mama cum vad eu lucrurile si incerc sa te faci sa intelegi ca, comportamentul tau le spune baietilor clar ca esti dispusa la tot ceea ce ei isi doresc.
Avand de 3 ori varsta ta, stiu bine ce gandesc baietii si ce gandesc fetele, in plus, am crescut 2 adolescenti: fata si baiat, stiu ce gandesc si stiu ce vor la varsta asta.
Ca sa inteleg ca tu ai vrea nunta cu el? are 18 ani normal ca vrea sex ce ar putea vrea altceva? tu daca te saruti cu toti baieti din scoala nu dai dovada ca esti fata serioasa, asa ca doar un tampit ar avea o relatie cu tine.dar sunt sanse mari la cat de prosti sunt baieti din ziua de azi si cred in fete de genul tau
Man,eu chiar m.am indragostit de el, si simt cum imi transmite asa o energie euforica de fiecare data cand il iau in brate, chiar imi place..si da, vreau sa facem si nunta daca se poate
Eu sunt relativ de acord cu ce ai scris. Dar nu crezi ca e putin cam mult daca se fereste de el ca vrea sa o sarute? Chiar daca el nu simte acelasi lucru ca ea. De ce sa nu incerce? Daca el bate spre sex il da naibii dupa... nu consider ca daca a sarutat cativa tipi gata e vazuta curva. Si chiar daca e vazuta asa. Dovada e in pantalonii ei nu pe buzele lumii. Eu as spune sa se distreze.
Nu mai suntem in timpurile alea. Un sarut, ramane un sarut. Nu o deflorare