Dupa 3 saptamana nu e chiar o relatie dupa care sa fii disperata dar daca totusi il iubesti asa de mult iar in timpul in care nu esti cu el nu prea vorbiti stai linistita poate chiar are treaba si nu are timp. cel putin te suna de cateva ori pe zi nu te ignora complet
Ai incredere in el?
Daca da, atunci nu ai de ce sa iti faci griji.
Daca nu, gandeste-te care e cauza. e pentru ca inca nu va cunoasteti destul? Sau pentru ca nu iti inspira el incredere? Daca e a doua varianta, atunci gandeste-te mai bine daca e baiatul potrivit pentru tine.
Mda...asa e! Imi inspira incredere pentru ca stiu ca si el tine la mine doar ca a inselat-o pe fosta lui prietena si atunci ma gandesc cu mine de ce n-ar face-o?
Iti inspira incredere, insa vad ca nu destula. L-ai intrebat vreodata de ce a inselat-o pe fosta?
Pai mi-a zis ca a inselat-o de 2 ori odata cand era beat si odata l-a fraierit un prieten ....Doar atat
Asta spune multe despre el. Un baiat care bea peste masura nu poate fi cumsecade. A inselat-o pe prietena lui de doua ori, dupa care a si lasat-o pentru tine. Esti indreptatita sa crezi ca o sa patesti la fel.
Deci. o sa patesc la fel
Buna. Inainte de ati spune parerea mea iti pun o intrebare. Esti sigura ca il iubesti? Parerea mea e ca ar trebui sa ai incredere in el daca spui ca il iubesti si sa comunicati mai mult.
Da il iubesc! De la inceputul anului trecut am incercat sa fiu cu el! De abia acum am reusit
Pai parerea mea ar fi sa te inveti treptat cu chestia asta. oricum eu nu cred ca te inseala. ca daca te insela se schimba concret de tn..ai sa vezi cand ai sa incepi scoala o sa fie totul ca innaite :*
Iti spun eu ce sa faci:-s. Eu zic intr-o buna zi sa-l urmaresti... si vezi adevarul.
beausingurlamasamea întreabă: