anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de ceva sfaturi happy! Sunt cu un baiat de 3 saptamani il iubesc ft mult demult imi place de el doar ca el avea prietena si de abia acum a lasat-o pentru mine happy! Totul merge perfect doar ca acum in vacanta vorbim cam rar...cand era scoala eram toata ziua impreuna si cand ajungeam acasa vorbeam pe mess pana seara cand ieseam! Si eu sunt obisnuita sa vorbesc cu el non-stop cand el poate nu! El vorbea cu fosta lui prietena doar odata pe zi! La telefon! Si noi vorbeam non-stop! Acuma ma suna de vreo 2-3 ori sau pe mess nu prea intra ca are treaba sau e cu prietenii! Si mi-e frica sa nu ma insele sau nu stiu. diferite chestii care imi trec prin minte! Ce sa fac sa nu mai fiu asa 'disperata'? Sfaturi! Dau funda:*

Răspuns Câştigător
| AmaToaRea a răspuns:

Dupa 3 saptamana nu e chiar o relatie dupa care sa fii disperata dar daca totusi il iubesti asa de mult iar in timpul in care nu esti cu el nu prea vorbiti stai linistita poate chiar are treaba si nu are timp. cel putin te suna de cateva ori pe zi nu te ignora complet

11 răspunsuri:
| Ina93 a răspuns:

Pai parerea mea ar fi sa te inveti treptat cu chestia asta. oricum eu nu cred ca te inseala. ca daca te insela se schimba concret de tn..ai sa vezi cand ai sa incepi scoala o sa fie totul ca innaite :*

| rober7 a răspuns:

Iti spun eu ce sa faci:-s. Eu zic intr-o buna zi sa-l urmaresti... si vezi adevarul.

| Fluture a răspuns:

Buna. Inainte de ati spune parerea mea iti pun o intrebare. Esti sigura ca il iubesti? Parerea mea e ca ar trebui sa ai incredere in el daca spui ca il iubesti si sa comunicati mai mult.

| Florinapopica a răspuns (pentru Fluture):

Da il iubesc! De la inceputul anului trecut am incercat sa fiu cu el! De abia acum am reusit

| DeeaMarry a răspuns:

Ai incredere in el?
Daca da, atunci nu ai de ce sa iti faci griji.
Daca nu, gandeste-te care e cauza. e pentru ca inca nu va cunoasteti destul? Sau pentru ca nu iti inspira el incredere? Daca e a doua varianta, atunci gandeste-te mai bine daca e baiatul potrivit pentru tine.

| Hash001 a răspuns (pentru rober7):

Dam deja in insistenta si in ultra-posesie.

| Florinapopica a răspuns (pentru DeeaMarry):

Mda...asa e! Imi inspira incredere pentru ca stiu ca si el tine la mine doar ca a inselat-o pe fosta lui prietena si atunci ma gandesc cu mine de ce n-ar face-o?

| DeeaMarry a răspuns (pentru Florinapopica):

Iti inspira incredere, insa vad ca nu destula. L-ai intrebat vreodata de ce a inselat-o pe fosta?

Pai mi-a zis ca a inselat-o de 2 ori odata cand era beat si odata l-a fraierit un prieten straight face ....Doar atat

| DeeaMarry a răspuns (pentru Florinapopica):

Asta spune multe despre el. Un baiat care bea peste masura nu poate fi cumsecade. A inselat-o pe prietena lui de doua ori, dupa care a si lasat-o pentru tine. Esti indreptatita sa crezi ca o sa patesti la fel.

Deci. o sa patesc la fel