Ca de obicei, adevarul este cea mai buna arma. Din ce spui tu mai sus eu unul inteleg ca se simte atrasa de tine (cat de intens - doar ea stie). Dar gandeste-te, daca ii spui direct ceea ce simti nu ai nimic de pierdut, dar ai de castigat, in timp ce daca nu ii spui: ai de pierdut sigur
Vorbe-n vant, nu ai cum sa o iubesti dupa numai doua saptamani. Te-ai indragostit de ea, dar nu vad de ce ti-ar fi rusine. Este un eveniment tare frumos! Totusi, ai grija, ca ea vine dupa un rateu si sa nu fie adevaratul motiv pentru care tu esti acceptat si de mama ei. Multa bafta!
Poate ca din cauza ca s-a despartit, avand si un motiv, pe care tu poate ca nu il stii, ea a cautat alinarea si o vorba buna la alta persoana... poate ca si ei ii place de tine dar poate NU, uneori cu vorbele incurajatoare si bune ale altei persoane te pot ajuta sa treci peste un esec... sau o relatie in care ai pus suflet! sfatul meu este sa o intrebi ori pe yahoo, ori fata in fata, daca ea te considera macar prieten, apoi ii poti spune ca tu o consideri chiar mai mult si ai inceput sa tii la ea de la un timp si de aici pot continua discutiile! SUCCES! dar fii atent, NU ITI FACE ILUZII DEGEABA, TU NU STII CU ADEVARAT CE GANDESTE EA
Da corect ce zici
baiatul asta e cam gay,
daca ii zice ca o iubeste e ca si cum si ar fi taiat creanga de sub picioare)
right?
Mult curaj, prietene! Trebuie sa reusesti! In primul rand, trebuie sa gasesti momentul oportun, cand tu simti ca ea se simte cat mai atrasa de tine si sa fiti singuri ca sa aveti timp sa discutati si ca sa ai timp sa iti faci curaj sa-i zici! Nu te teme, din ce ai spus tu acolo mai sus, reiese ca ea te place pe tine, si vede in tine un refugiu si incredere. Dupa ce ai spus primele cuvinte, totul va decurge de la sine, vei vedea! Va fi ceva de genul : daca tot l-am inceput, hai sa-l duc pana la capat. Inca o data iti zic, multa incredere si spune-o clar si cu vointa ca sa vada ca tii la ea, eventual fa-o alaturi de o mica atentie (o ciocolata, un trandafir) ceva! Dar sunt sigur ca ea te place si ca iti va accepta oricum cererea, mult succes!