| monutza90 a întrebat:

Buna TPU am nevoie de niste idei vreau sa ii fac o surpriza lui iubi si nu stiu ce.Voi ce ziceti?

8 răspunsuri:
| LittleBig a răspuns:

Eu ca baiat cred ca o fata se bucura cel mai mult de un trandafir rosu si un sarut fierbinte, dar cred ca o inimioara ar fi si ea un cadou frumos, dar cel mai bine e sa se bucure de dragostea ta happy

| Azµre a răspuns:

Cât timp aveți împreună? Și ce vârste aveți?

| monutza90 explică (pentru Azµre):

Pai avem 23 si 25 si avem un an si ceva impreuna vreau sa ii fac o surpriza cand vine el de la munca dar nu stiu ce prima data m-am gandit sa pregatesc ceva dulce dar nu stiu

| LiiaX3 a răspuns:

Bunna. :* Ar trebui sa il cunostii` si daca nu incerca sa afli`. incearca sa nu fie ceva prea... nu stiu care`ii cuvantul, sa fie ceva simplu` dar care sa ii aduca aminte de tine. Parerea mea. Eu de obicei asa fac cand nu imi dau seama ce isi doreste, "improvizez " si gasesc ceva simplu care sa ii fie de folos si sa ii aduca aminte de mine. De exemplu` de Ziua Indragostitilor(anul trecut) i`a daruit o perna in forma de inima cu o poza in care eram amandoi... Nu`ii un raspuns asa de bun dar totusi laughing

| monutza90 explică (pentru LiiaX3):

Da ai dreptate la o pernuta m-am gandit si eu dar de Ziua Indragostitilor eu i-am mai facut un ceas de perete cu poza noastra

| LiiaX3 a răspuns (pentru monutza90):

Si asa este foarte frumos, ai ideii dragute. De fiecare data cand se va uita la cea isi va aminti de tine love struck Mai bine gandit decat pernuta sa fiu` sincera :*

| Azµre a răspuns (pentru monutza90):

Nu știu ce să zic, o surpriză ceva, ce îi place.

| monutza90 explică:

Mersi mult e chiar interesant :*