| Stefan08 a întrebat:

Bună TPU! Am nevoie de niste opinii! Mie îmi place mult de o fată de la mine din bloc, ea este cu un an mai mare ca mine (eu împlinesc peste 2 luni 17 ani, ea are deja 17, nu știu când are majoratul) și nu știu cum să mă bag în seamă cu ea! Țin să menționez că noi eram prieteni când eram mici, problema este că eu nu m-am mai văzut cu ea de când aveam eu vreo 9 ani și nu știu dacă mă mai cunoaște, nu am mai ținut legătura cu ea de atunci deloc. Nu știu cum să fac să mă bag cu ea în seamă, dacă să îi dau mesaj mai întâi sau să mă duc direct la ea la ușă și nici nu știu ce subiecte să abordez că vreau la început să nu se înțeleagă că îmi place de ea, eu sunt mai timid așa din fire! Vreau niste păreri de la voi, dau fundă

Răspuns Câştigător
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ceva firesc, sa nu bati la ochi. Asteapta si tu in fata blocul, cand stii ca iese (de ex dimineata, cand pleaca la liceu). Intri in vorba cu ea, vorbiti pe drum. Fa-ti o rutina sa o insotesti apoi faci urmatorul pas si o inviti in oras.

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

"problema este că eu nu m-am mai văzut cu ea de când aveam eu vreo 9 ani și nu știu dacă mă mai cunoaște..."

In cazul asta, cand nu v-ati vazut deloc in 8 ani, cauta-ti una pe care o cunsoti si cu care poti vorbi.

| iondaubombaatomica a răspuns:

Salut! Sfat prietenesc, abordeaz-o cat mai tare! Du-te la ea la usa cu tupeu si spune-i ca vrei sa pleci cu ea in lume. Putini barbati au curajul asta dar daca te duci cu acest tupeu sigur o cuceresti. Ai incredere! Femeile iubesc barbatii cu tupeu, deci nu mai sta pe ganduri si bate-i la usa, sigur isi aminteste de tine!

| Goete a răspuns (pentru iondaubombaatomica):

Eu chiar as spune sa mearga sau penun cal alb, sau cu o scara de incendiu lanea la geam, direct. Cu tupeu

| Emilian65 a răspuns:

Lasă timiditatea la o parte și încearcă sa o abordezi. Poate în urma acestor abordări ai succes la ea.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Lasa o pe Violeta ca spune tîmpenii cît capul ei de mari, tu daca o cunosti pe fata aceasta mergi la usa ei du i o cutie cu bomboane o floare si reaminteste i ca de fapt va cunoaste ti demult si ca te bucuri ca ai reîntilnit o dupa atita timp, si vezi ce spune fata cum decurge discutia, nu trebuiesc cuvinte pompoase spui ce simti.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Poți să încerci să o abordezi când o vezi în bloc sau poți să îi trimiți un mesaj pe rețelele de socializare dacă o găsești acolo sau un mesaj sms. Poate poți să începi cu o întrebare despre ceva ce știi că îi place sau să amintiți vreun moment frumos din copilărie. Să fii tu însuți și să fii prietenos sunt întotdeauna bune începuturi. Fii curajos, iar lucrurile vor decurge bine! Bafta

| LoveSleep a răspuns:

Nici nu iti bate capul. Fetele de 17 ani vor baieti de 20+, din pacate pentru tine. Ai sanse la alea de 15 ani, totusi.

| ania a răspuns:

Daca nu ai varsta, responsabilitatea sa începi o relație in vederea căsătoriei, mai bine las-o in pace, nu ii incurca viata degeaba.

| ALlex12727272 a răspuns (pentru LoveSleep):

Și alea tot din ăștia de 30 are?