| LoveRu a întrebat:

TPU!
Am nevoie de niste sfaturi din partea voastra.
Mie imi place de un tip. El insa nu simte acelasi lucru. Dar suntem prieteni chiar foarte buni. Cei din clasa insa, fac glume pe chestia asta pe tema ca mie imi place de el.Eu pot doar nega.Nu vreau ca el sa ma creada o impocrita care isi face "publicitate"pe seama lui.Ma vede doar ca pe o amica. Dar chesti de genul acesta se mai intamplasad
El este un cam prea cunoscut intre fete.Si imi dau seama ca nu ar putea simti niciodata nimic mai mult pentru mine. Vreau doar ca aceste guri rele sa se opreasca.Am incercat sa il ignor pe cat posibil dar imi este mult prea greu.Si stiti cat este de jenant si pentru mine dar si pentru el sa auda chestii de genu "mah tu nu vezi ca ii place de tine?" sau "esti topita dupa el, asa'i?".
Oricum:tot ce pot face este sa trec mai departe... din nou...
Ce pot face sa opresc gurile rele din clasa?

P. Stongueoate ca am folosit inclus niste detalii ne la locul lor dar am nevoie de niste sfaturi.

Va multumesc!happy

5 răspunsuri:
| Amelya02 a răspuns:

Eu nu inteleg cum au aflat ceilalti despre astaa, ar trebui sa fii mai rezervata cu acest subiect.sa stii numai tu, gurile rele nu le poti oprii, nu ai cum, asta e de cand lumea si pamantul, nu ai ce face.

| unconnected a răspuns:

Chiar nu stiu. Odata ce au aflat, nu le mai poti opri.Ai putea incerca totusi sa le spui ca-ti place de altcineva, sau cel putin sa dai impresia ca-ti place de altcineva...sau nu stiu, ai putea sa-i spui celui de care iti place adevarul si. poate ca si lui ii place de tine:d...iti cunosti cel mai bine colegii si stii de ce sunt in sgtare si cum gandesc.in locul tau i-as ignora.(stiu ca este greu). pentru ca la un moment dat daca nu ii mkai bagi in seama vor inceta. timpul le rezolva pe toate happy

| LoveRu explică:

Sincer eu nu am spus la nimeni

| keikop119 a răspuns:

Ok, daca tu simti ca il placi mult nu ar trebui sa renunti dar ar trebui sa doar din cand in cand sa dai apropouri ca il placi dar sti cum e dragostea dintre cei mai buni prieteni ...este ciudata dar tareeee dulce.Asa ca eu te sfatuiesc sa astepti pana la un eveniment, apoi fa-te frumoasa si o sa isi dea seama.in fine gurile rele nu poti sa le opresti poti doar sa astepti, pentru ca pana la urma se vor plictisi si incearca sa le dai replica atunci cand spun lucruri de genul asa.PWP

| Bubuletsss a răspuns:

Buna! Pai poti ruga un coleg/colega care se intelege bine cu el si sa ai si tu incredere in acea persoana ca sa vorbeasca cu el si sa il intrebe ce esti tu pentru el.si daca spune ca ii esti cea mai buna prietena poti sa continui prietenia fara sa te gandesti ca iti place de el.